REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį, balandžio 22-ąją, 19.10 val. paskutinė TV3 projekto „Vaikų balsas“ laida. Keturis mėnesius trukusį savaitinių laidų maratoną vainikuos balandžio 25-ąją įvyksiantis superfinalas.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinėje laidoje paaiškės dar dvi dainos, kurios pretenduos į geriausios metų vaikų dainos titulą. Prie Atlantos „Niekas nebaisu“ ir Laurio Reiniks „Bėgu bėgu“ dainų prisijungti dar gali: Bjelle ir PERU su kūriniu „Brolužis“, Mia su hitu „Apie tave“, Marijus Mikutavičius su „Aš tikrai myliu Lietuvą“, „Olialia pupytės“ su debiutine grupės daina „O lia lia pupytės“ arba atlikėjas Mažas ir jo daina „Emilija“.

REKLAMA

Kurios dainos keliaus į superfinalą, nuspręs TV žiūrovai. Vaikų komisija šį kartą turės tik patariamąjį balsą.

Spalvingame ir intriguojančiame „Vaikų balso“ superfinale bus išdalinti aštuoni apdovanojimai. Be metų dainos geriausiais pretenduoja tapti – atrankas įveikusios grupės: „Kvinta“, Bjelle ir PERU, „Šampaninis“ choras su Raigardu Tautkumi.

Geriausiu atlikėju – TV3 projekto „Tu gali šokti“ vedėjas Marijus Mikutavičius, Nojus Bartaška – Bartas ir Lauris Reiniks, o mylimiausia atlikėja – Mia, Eglė Jurgaitytė ir Lina Joy.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl geriausio šokėjo titulo varžysis: Gaudrė Kazlauskaitė, Augustė ir Matas, „Justas ir Justas“.

Mylimiausia TV žvaigžde pretenduoja tapti: projektų „Chorų karai“ ir „Šok su manimi“ vedėja Jurgita Jurkutė, „Simpsonų“ balsas ir „Lietuvos talentų“ vedėjas Džiugas Siaurusaitis bei „Tu gali šokti“ komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas.

Dėl „Metų filmo“ varžosi: „Haris Poteris ir mirties relikvijos“, „Bjaurusis aš“, „Alisa stebuklų šalyje“, o geriausia vaikų knyga pretenduoja tapti: J. K. Rowling „Haris Poteris“, Kristinos Gudonytės „Blogos mergaitės dienoraštis“ ir Rimanto Černiausko „Vaikai ir vaiduokliai“.

Nugalėtojus superfinale taip pat nulems tik žiūrovų balsai, o pats balsavimas bus nekomercinis.

„Vaikų balsas 2011“ – penktadieniais 19.10 val. per TV3.

„Vaikų balso 2011“ superfinalas – balandžio 25 dieną 19.00 val. tiesiogiai per TV3

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų