REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ne vienerius metus su antsvoriu kovojęs, dar visai neseniai šimtą penkiasdešimt kilogramų svėręs Vitalijus  Cololo prisipažįsta, kad jį drąsiai  galima vadinti tikrų tikriausiu  bandomuoju triušiu arba dietų melo ir tiesos detektoriumi.

REKLAMA
REKLAMA

Papildomi kilogramai, bent jau iš pradžių, žinomam vyrui, netrukdė gyventi ir nekėlė didelių sveikatos problemų. Tačiau vieną dieną, kai svoris  rodos nepastebimai priartėjo prie pusantro šimto kilogramų, Vitalijus sako supratęs: metas kažką daryti. Nes įprotis skaniai bei gausiai pavalgyti tapo neatsiejama kasdienybės dalimi. Štai tada Vitalijus Cololo  prisiskaitęs knygų tapo savamoksliu dietologu ir ėmė kankinti nuodėmingą savo kūną.

REKLAMA

„Nevalgiau. Negėriau. Kankinausi. Ne sykį sau ir kitiems įrodžiau, jog kai noriu,  sulieknėti tikrai galiu“, –  sako Vitalijus Cololo. Tačiau  jis neslepia ir to, kad sunkiai pasiektas rezultatas atleidus vadeles  ir vėl įnikus į kavinių ar virtuvės malonumus grįždavo  per keletą savaičių.  Vitalijus nesigėdija prisipažinti klydęs.

Tikra revoliucija jo galvoje įvyko tuomet, kai Vilniuje, viename sporto klube prie Vitalijaus priėjęs treneris Karolis Šarkauskas pasiūlė dalyvauti specialioje lieknėjimo akcijoje ir kartu stebėti, kas bus. Specialus mitybos ir treniruočių planas.  Į salę – ne mažiau nei tris, o geriausia keturis  kartus per savaitę.  Tačiau svarbiausioji taisyklė –  griežtas mitybos planas, pagal kurį maitintis reikia kas trejetą valandų. Tokiam iš pirmo žvilgsnio visai paprastam bandymui įkalbėtas Cololo netrukus pajuto: bus sunku.

Per tris mėnesius – minus trisdešimt kilogramų be jokio vargo. Žmonos, kolegų ir visai nepažįstamų žmonių komplimentai.  Vitalijus atviras: pirmą kartą gyvenime jam ir svoris krenta ir kankintis nereikia ...

„Neišgalvoti gyvenimai“ antradienį 20.30 val. su Rolandu Vilkončiumi tik per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų