REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

39-erių metų aktorius Paulas Bettany, kurį jau galime pažinti iš darbų juostose „Turistas“, „Gražus protas“, „Da Vinčio kodas“, visai nesiplėšo dėl vaidmenų ar karjeros aukštumų. Atvirai sako, kad jam greitai viskas atsibosta ir tada, metęs darbus, nori tiesiog pabūti šeimos žmogumi. Pats stebisi, kodėl prodiuseriai bei režisieriai jam dažniausiai skiria labai mistines roles. Ne išimtis ir paskutinioji – jau gegužės 13 dieną aktorių pamatysime pagrindiniame fantastinio trilerio „Kunigas“ vaidmenyje.

REKLAMA
REKLAMA

„Neabejoju, kad esu sutvertas gulinėjimui verandose su kokteiliu rankose. Tačiau tiesa ta, kad šis pasaulis tam tiesiog netinkamas. Turi keltis, eiti dirbti, skaniai pavalgius visas kalorijas išbėgioti sporto salėje, po to reikia sukurti šeimą, o tada jau supranti, kad gulėjimui verandose visiškai nelieka nė minutės“, - apie savo sudėtingą kasdienybę pasakoja kino žvaigždė.

REKLAMA

P. Bettany žmona Jennifer Connely  – taip pat aktorė. Drauge jie jau aštuonerius metus, augina du berniukus – 12-os įsūnį Kai ir septynerių sūnų Stellaną. Stebina visus kalbomis, kad laisvai gali atsisakyti pelningų pasiūlymų, jei tik vaikai užsimanys išmokti groti gitara: „Pernelyg rimtai nežiūrėti į savo darbą man atrodo labai tinkamas gyvenimo būdas. Gatvėje mus su šeima atpažįsta vos keli žmonės, paparacai negriūdami po ratais leidžia ramiai pasivažinėti dviračiais. Kiek daugiau dėmesio sulaukiu per filmų premjeras, bet užtenka nulipti nuo raudono kilimo ir vėl tampu tėtušiu su šluota rankose“.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau slaptų ambicijų vyras taip pat turi. Viename interviu P. Bettany užsiminė, jog ateityje būtinai išbandys darbą už kameros ir net jau turi kelis rimtus režisūrinius sumanymus.

O kol kas su aktoriumi akis į akį nuo gegužės 13 dienos susimatysime kino teatruose, kur jis, visai nepanašus į treninguotą namų vyruką su vaikais ant sprando, vaidins filme „Kunigas“. Trilerio veiksmas vyksta alternatyviame pasaulyje, kuris jau daug amžių siaubiamas žmonių ir vampyrų kovų. Drauge su P.Bettany juostoje pamatysime Lily Collins, „Saulėlydžio“ blogiuką Camą Gigandetą, Maggie Q.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų