REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lewisas Hamiltonas užsiminė galintis palikti „McLaren“, jei britų komanda neaprūpins jo bolidu, galinčiu laimėti ne vieną pasaulio čempionatą.

REKLAMA
REKLAMA

26 metų britas, pasaulio čempiono titulą „McLaren“ komandai iškovojęs 2008 metais, Šanchajuje penktadienį teigė, kad jo ištikimybė komandai „turi ribas“ ir kad jis nori maksimaliai išnaudoti šiame sporte praleidžiamą laiką.

REKLAMA

„Man pakankamai pasisekė, kad esu aukščiausio lygio komandoje, kur jaučiuosi gerai, tačiau aš noriu laimėti čempionatus. „Formulėje–1“ man skirtas tik trumpas laiko tarpas“, – kalbėjo jis.

„Man visada patiko lenktyniauti čia („McLaren“ komandoje) ir norėčiau toliau tai daryti. Tačiau metų gale reikia įvertinti, kokioje pozicijoje esi ir kas nutiko. Jei esi pakankamai geroje vietoje ir esi laimingas, nėra jokio reikalo kur nors eiti. Tačiau ištikimybė turi savo ribas“, – teigė lenktynininkas, kurį cituoja naujienų agentūra AFP.

REKLAMA
REKLAMA

Sklandantys pranešimai teigia, kad „McLaren“ nori pratęsti sutartį su L. Hamiltonu ir jo komandos draugu, 2009 metų pasaulio čempionu Jensonu Buttonu iki 2017 metų.

Tačiau L. Hamiltonas teigia su komandos vadovu Martinu Whitmarshu apie galimą po 2012 metų sezono besibaigiančios sutarties pratęsimą nekalbėjęs.

„Man apie tai niekas neminėjo“, – sakė jis.

2007 metais „F-1“ debiutavęs L. Hamiltonas visą savo karjerą praleido „McLaren“ komandoje. Praėjusio savaitgalio startas Malaizijoje buvo jo 73, atstovaujant tai pačiai komandai, ir pagal šį rodiklį jis pralenkė „Lotus“ pilotą Jimą Clarką.

Pirmosiose šio sezono lenktynėse Australijoje britas finišavo antras, tačiau Malaizijoje liko aštuntas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų