REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Atvirai sakau – jai netinka gyventi Lietuvoje! Kuo greičiau reikia pirkti bilietą ir skristi iš čia“, – laidai „Nuodėmių dešimtukas“ atskleis garsus fenotipologas iš Estijos Markas Lučinas.

REKLAMA
REKLAMA

Nuolat žurnalų viršeliuose besipuikuojanti nušalinto prezidento Rolando Pakso dukra, anot M. Lučino, yra baili, savimi nepasitikinti ir daug vidinių kompleksų turinti asmenybė.

REKLAMA

Prieš porą savaičių rodyta „Nuodėmių dešimtuko“ laida, kurioje fenotipologas M. Lučinas žiūrėdamas į Lietuvos politikų veidus bandė atskleisti tamsiausias jų paslaptis, sulaukė didžiulio žiūrovų dėmesio.

Todėl šį ketvirtadienį, balandžio 21-ąją, 20.30 val. žiūrovų laukia dar vienas interviu su fenotipologu. Jis atskleis, kokias slapčiausias Lietuvos garsenybių ir skandalingų pramogų pasaulio atstovų nuodėmes parodo jų veido bruožai.

REKLAMA
REKLAMA

„Radži būtų geresnis pardavėjas, nei dainininkas. Bet, turint galvoje tai, kad šiandien dainuoti gali bet kas, nenuostabu, kad jis yra scenoje“, – pažvelgęs į Radžio nuotrauką sakys M. Lučinas.

Pasak M. Lučino, Natalija Zvonkė gyvena su „psichu ekstremalu, puolančiu prie keistų dalykų“. Fenotipologas įsitikinęs – N. Zvonkei visą gyvenimą teks dirbti namų psichiatre.

Beje, šiuos M. Lučino žodžius patvirtina pati Danieliaus Bunkaus sužadėtinė, neseniai paskelbusi, kad jos būsimasis vyras viešėdamas Tailande valgė dar plakančias kobrų širdis ir gėrė jų kraują.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokias paslaptis fenotipologas įžvelgs Nijolės Pareigytės, Jurijaus Smorigino, Minedo, Irmos Jurgelevičiūtės, Džordanos Butkutės ir jos širdies draugo Elegijaus bei dainininkės Mios ir Radvilo veiduose?

„Ji plėšrūnė, ryžtinga, klastinga, bet protinga“, „Jis tikras kriminalinis autoritetas – nurauti kam nors galvą jam vieni juokai.“ Kuriems žinomiems žmonėms skirti šie fenotipologo vertinimai?

„Nuodėmių dešimtukas“ – ketvirtadieniais 20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų