REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švelnūs, minkšti, žvilgantys plaukai – didžioji puošmena ir grožio pagrindas. Jų grožis ir sveikata priklauso nuo mūsų mitybos, gyvenimo būdo bei plaukų priežiūros.

REKLAMA
REKLAMA

Norėdamos sveikų plaukų kartą ar du per savaitę naudokite plaukų kaukes, nepamirškite kondicionierių arba balzamų. Šios priemonės stiprina plaukus, gerina odos kraujotaką, šalina pleiskanas, praturtina plaukus reikiamais vitaminais. Tačiau panašaus poveikių priemonių galite rasti ir šaldytuve.

REKLAMA

Medaus kaukė. Tinka riebiai galvos odai ir plaukams.

2 šaukštus medaus atskieskite trupučiu vandens, gerai išmaišykite ir gautą masę įmasažuokite į galvos odą ir plaukus. Palaukite 10 min., po to švariai išskalaukite.

Citrinų kaukė. Suteikia blizgesio, atgaivina blankią plaukų spalvą.

Į ištrinktus ir rankšluosčiu nusausintus plaukus įtrinkite kelių citrinų sultis. Palaukite 5 min., po to švariai išskalaukite.

Majonezo kaukė. Tinka išsausėjusiems, pažeistiems, nuolatinio dažymo nualintiems plaukams.

Ištrinkusios galvą šampūnu, ištepkite plaukus 2 šaukštais majonezo. Naudojimui netinka majonezas su įvairiais priedais. Užsidėkite dušo kepuraitę ar užsivyniokite galvą rankšluosčiu ir palaikykite 40 min. Po to gerai išskalaukite ir patepkite kondicionieriumi ar balzamu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų