REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžiausias televizijos projektas „Lietuvos supermiestas“ finišuos tiesiogine grandiozine finalo transliacija gegužės 1–ąją iš Ūkio banko teatro arenos. Po įnirtingų dviejų artėjančių sekmadienio pusfinalių, susumavus studijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus, paaiškės trys stipriausios finale kovosiančios komandos.

REKLAMA
REKLAMA

Laimėtojų komandos miestui atiteks ne tik garbingas „Lietuvos supermiesto“ titulas, bet ir pusė šimto televizorių. Komanda televizorius parveš į savo supermiestą ir juos išdalins.

REKLAMA

„Komanda ne tik džiaugsis savo pergale, bet ir gaus teisę nuspręsti, kam labiausiai jų mieste reikia paramos.  Manome, kad televizoriai pasieks mokyklas, ligonines, vaikų namus, tuos, kuriems paramos labiausiai trūksta.  Po grandiozinės pergalės grįžusi į savo  supermiestą, komanda turės džiaugsmo kartu su savo miestelėnais priimti sprendimą, kaip išdalyti 50 televizorių“, – sako LNK „Lietuvos supermiesto“ prodiuseris Laurynas Šeškus.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl galimybės susikauti išsvajotame finale keturios komandos pusfinaliuose parodys geriausia, ką turi. Visaginas darkart primins, kad dieviškų balsų savininkai Ilja ir Ona Kolobovaitė yra jų išauginti perlai, o akrobatai Ana ir Dmitrijus neturi lygių mūsų šalyje. Žemaitija stebins muzikos virtuozų pasirodymais, o dėl Marijampolės garbės vienoje scenoje susijungs dar neregėta balsų gama: grupė „Studentės“, Paulius, operos solistė Gitana Plečkytė, Inga Valinskienė ir Marius Jampolskis, ankstesnėse laidose gavęs žaismingą pravardę „Marijampolskis“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

LNK televizijos žiūrovai taip pat turės unikalią progą išvysti daugkartinius pasaulio ir Europos čempionus Skaistutės Idzelevičienės vadovaujamą Klaipėdos universiteto sportinių šokių ansamblį „Žuvėdra“. Kad Klaipėda yra verčiausia „Lietuvos supermiesto“ titulo bandys įrodyti ir būrys studijoje susirinkusių visoje Lietuvoje garsių klaipėdiečių: operos ir estrados dainininkų, aktorių, televizijos žurnalistų, politikų ir žymių visuomenės veikėjų.

Šį sekmadienį  19.30 val. per LNK „Lietuvos supermieste“ prasideda pusfinaliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų