REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Vilniaus aps. VPK) Elektrėnų policijos komisariato (Elektrėnų PK) Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai 2011 m. kovo mėn. pabaigoje Elektrėnuose sulaikė 20-etį anksčiau teistą šio miesto gyventoją, kuriam buvo įteiktas pranešimas apie įtarimą dėl narkotinių medžiagų platinimo Elektrėnuose. Trakų rajono apylinkės teismas minėtam asmeniui skyrė kardomąją priemonę – suėmimą 2 mėnesiams.

REKLAMA
REKLAMA

Elektrėnų PK pareigūnai, tęsdami ikiteisminį tyrimą, šiandien pasitelkę Vilniaus aps. VPK Mobilios kuopos pareigūnus Vilniuje, Grigiškėse su įkalčiais (įtariama – heroinu) sulaikė anksčiau teistus, apie 30 m. amžiaus, šio miestelio gyventojus (iš jų viena mergina), kurie Grigiškėse prekiavo narkotine medžiaga – heroinu ir tiekė jį į Elektrėnų miestą.

REKLAMA

Minėti asmenys sulaikyti ir artimiausiu metu Trakų rajono apylinkės prokurorai spręs klausimą dėl kreipimosi į teismą skirti kardomąją priemonę – suėmimą.

Šiais metais Elektrėnų PK pareigūnai baigė ikiteisminį tyrimą ir į teismą perdavė (prokuratūrai kaltinamojo akto surašymui) ikiteisminio tyrimo medžiagą dėl 12 nusikalstamų veikų, kuriose asmenys įtariami narkotinių ir psichotropinių medžiagų platinimu. Ikiteisminį tyrimą kontroliavo ir koordinavo Trakų rajono apylinkės prokuratūra.

Elektrėnų PK dėkoja Elektrėnų gyventojams už aktyvią pagalbą kovojant su tokio pobūdžio nusikaltimais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų