REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Televizijos projektai tapo pagrindu meilei ne vienai žymiai porai. Galbūt šis pavasaris Lietuvos pramogų pasauliui dovanos dar vieną?

REKLAMA
REKLAMA

Deivydas Meškauskas ir Rūta Ščiogolevaitė, Saulius Skambinas ir Karina Krysko, Deivis ir Renata Voitechovskaja – sąrašą, rodos, galima tęsti be galo. Televizija suvienija ne tik prie žydrųjų ekranų vakarais susėdančias šeimas, bet ir joje dirbančius žmones.

REKLAMA

Nors kaip grybai po lietaus dygstančios naujos poros – ne naujiena, tai nė kiek nesumažino LNK laidos „Tu gali. Savaitės dvikova“ kūrybinės grupės nuostabos, kai filmavimo metu Arūnas Sakalauskas, vaidinantis italą Antonio Proščiuto, nesilaikydamas scenarijaus pertraukė filmavimą Rimantei Kulvinskytei – Britnei prisipažindamas, kad apie ją fantazuoja.

„Antonio, o tavo fantazijoje man vietos yra?“, – partnerio paklausė Britnė, bet vietoje laukto atsakymo trumpam liko be žado.

REKLAMA
REKLAMA

„Rimante, mes tiek laiko jau dirbame kartu. Tu vis dar abejoji, kad esi mano fantazijose?“, – nusišypsojo Arūnas, į partnerę kreipdamasis ne pseudonimu, o tikru vardu.

Po šių žodžių laidos filmavimas trumpam nutrūko.

Ar šie žodžiai tikri, o gal – tik aktorinis triukas, parodyti gali tik laikas. „Tu gali. Savaitės dvikova“ – jau penktadienį 19.10 val. per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų