REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pramoginių TV projektų komisijų karaliumi tituluojamas choreografas Jurijus Smoriginas buvo šokiruotas, kai sužinojo, kad vaikai jį nominavo mylimiausios TV žvaigždės kategorijoje „Vaikų balso 2011“ apdovanojimuose. Balandžio 25-ąją TV3 projekto finale paaiškės, ar Jurijui pavyks įveikti kitus du nominantus – „Chorų karų“ vedėją Jurgitą Jurkutę ir „Simsonų“ balsą Džiugą Siaurusaitį.

REKLAMA
REKLAMA

„Kur ten man grožiu su Jurgita Jurkute varžytis... Ji mane tikrai nurungs! Juk dabar net vaikai vergauja grožio ir jaunystės kultui“, – neįprastai kuklus buvo TV3 projekto „Tu gali šokti“ teisėjas.

REKLAMA

Vis dėlto žinomas TV3 veidas prisipažino, kad jaučia didelį vaikų dėmesį. „Būna, kad parduotuvėje apspinta dešimtmečiai ir sako: ‚Laba diena, dėde Jurijau'. Kuklesni tik šnibždasi, arba sušukę ‚Jurijau!' nusisuka ir patyliukais juokiasi. Man atrodo, kad jie mane vertina, kaip senelį. Kuris vaikas nenorėtų turėti tokio linksmo, juokingo ir truputį kvaištelėjusio senelio?“, – su šypsena kalbėjo J. Smoriginas.

Jei būtų projektas „Pagyvenusių moterų balsas“, tai Jurijus greičiausiai būtų nepranokstamas. Mat tarp vyresnio amžiaus moterų, anot choreografo, jis turi didelį pasisekimą. Ypač žavisi Jurijaus TV karjera provincijos moterys. Tą baletmeisteris suprato gastroliuodamas po Lietuvą.

REKLAMA
REKLAMA

„Vaikų balse“ J. Smoriginas pretendavo ir į metų šokėjo titulą, tačiau superfinalo nepasiekė. Vaikai nusivylė scenoje pamatę ne jį, o jo mokinius.

Antrąją Šv. Velykų dieną tiesiogiai iš „Siemens arenos“ transliuojamame superfinale ne tik metų TV žvaigždei, o ir dar septynioms žvaigždėms bus išdalintos „Vaikų balso“ statulėlės. Dėl geriausios vaikų grupės susirungs – Bjelle ir „Peru“, „Kvinta“, „Šampaninis“ choras su Raigardu Tautkumi. Geriausiu atlikėju pretenduoja tapti – Marijus Mikutavičius, Nojus Bartaška-Bartas ir Lauris Reiniks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaikų metų renginyje paaiškės ir mylimiausia dainininkė. Mia, Eglė Jurgaitytė, Lina Joy – viena iš  jų gaus apdovanojimą. O dėl geriausio šokėjo titulo varžysis: Gaudrė Kazlauskaitė, Augustė ir Matas, „Justas ir Justas“.

Dėl „Metų filmo“ varžosi: „Haris Poteris ir mirties relikvijos“, „Bjaurusis aš“, „Alisa stebuklų šalyje“, o geriausia vaikų knyga pretenduoja tapti: J. K. Rowling „Haris Poteris“, Kristinos Gudonytės „Blogos mergaitės dienoraštis“ ir Rimanto Černiausko „Vaikai ir vaiduokliai“.

REKLAMA

Dainos superfinalininkės paaiškės po dviejų „Vaikų balso“ laidų. Nugalėtojus superfinale  nulems tik žiūrovų balsai, o pats balsavimas bus nekomercinis.

„Vaikų balso 2011“ superfinalas – balandžio 25 dieną 19.00 val. tiesiogiai per TV3.

„Tu gali šokti“su J. Smoriginu – nuo balandžio 24 dienos sekmadieniais 19.30 val. per TV3.

„Chorų karų" finalas su J. Jurkute – šį sekmadienį 19.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų