REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausiuose vaizdo įrašuose galima matyti panikos apimtus Japonijos gyventojus, bandančius pabėgti nuo artėjančios cunamio bangos, rašo britų naujienų portalas „dailymail.co.uk“.

REKLAMA
REKLAMA

Kai kurių vaizdo įraše matomų žmonių likimas yra nežinomas, nes vandens lygis kyla taip greitai, kad šie paprasčiausia pranyksta tarp vandens nešamų nuolaužų. Kaip spėjama, šioje vaizdo medžiagoje yra Minami Sanriku miesto gyventojai, bandantys išsigelbėti nuo artėjančios pražūtingos cunamio bangos.

REKLAMA

Vis dėlto, daugumai jų nepavyksta užkopti ant kalno ir, nepaisant kitų pagalbos, vanduo juos paprasčiausiai praryja. Vaizdo įrašo pabaigoje galima matyti grupelę žmonių, iš paskutiniųjų bandančių išgelbėti kaip manoma sergančius ar senyvo amžiaus žmones.

Kitame vaizdo įraše galima matyti kaip banga nusineša pakrante važiavusį automobilį. Matyti, kad automobilyje sėdėję asmenys nematė sparčiai kylančio vandens lygio, kuris prasiveržęs pro pakrantės užtvarą nusineša ir visą automobilį.

Siūlome pasižiūrėti šiuo du naujausius vaizdo įrašus apie Japonijos gyventojų desperatiškas pastangas pasprukti nuo pražūtingos cunamio bangos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų