REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Noomi Rapace populiariojoje „Millennium“ kino trilogijoje apie merginą su drakono tatuiruote įkūnijusi berniokišką Lisabetą Salander, įsijautusi į vaidmenį, netgi pradėjo skolintis drabužius iš savo vyro.

REKLAMA
REKLAMA

Moteriška ir elegantiška aktorė, ruošdamasi Lisabetos Salander vaidmeniui, kuriam laikui buvo pakeitusi ir asmeninį savo įvaizdį ir net po darbų stengėsi išlikti kiek „lisabetiškai“ berniokiška, tad skolinosi drabužius iš savo vyro, Švedijoje taip pat žymaus kino ir teatro aktoriaus Ola Rapace.

REKLAMA

„Aš skolinausi drabužius iš vyro. Pasakiau jam, kad jei jis nori, jog imčiausi šio vaidmens – aš turėsiu tapti „berniuku“ - pakeisti stilių, nusikirpti plaukus trumpai ir net įsiverti į veidą tikrų auskarų,“ - pasakojo aktorė.

N. Rapace pokyčius namie pastebėjo ne tik sutuoktinis, bet ir sūnus: „Sykį sūnus manęs paklausė, kodėl atrodau kaip paauglys berniukas. Iš tiesų, po darbo dienos kartais būdavo keista grįžti namo ir tapti tiesiog mama – gaminti valgyti, guldyti sūnų miegoti.“

REKLAMA
REKLAMA

Aktorė taip įsijautė į Lisabetos personažą, kad ilgainiui su ja visiškai susitapatino net ir būdu. N. Rapace charakterio pokyčiai nepatiko jos vyrui: „Tiesiog tuos pusantrų metų buvau Lisabeta Salander ir niekam nedariau išimčių. Mano vyras pradėjo skųstis, kad tapau jam atšiauri. Jis sakydavo: „Tu nebekalbi su manimi“, o aš tiesiog pasiųsdavau jį tolyn, kartodama, kad noriu pabūti viena. Galiausiai jis man pasakė: „Noomi, tai turi baigtis. Jaučiuosi tarsi gyvendamas su paaugliu!“ – pasakojo švedė.

Šiuo metu „Pasakos“ kino teatre Vilniuje rodoma paskutinė trilogijos dalis - „Mergina, kuri užkliudė širšių lizdą“. Jame N. Rapace paskutinį kartą vaidina mylimiausiu Švedijos personažu tapusią Lisabetą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų