REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portalas „Balsas.lt“ primena, kad sprogimas Minske, kuris nugriaudėjo pirmadienio vakarą, buvo ne pirmas.  Dar 2008 metų liepos 3 dieną įvykus sprogimui kaltųjų nebuvo rasta. Tuomet Baltarusijos prezidentas pareiškė, kad teroro aktas nebuvo nukreiptas prieš jį ir pamėgino tai išnaudoti savo viešiesiems ryšiams.

REKLAMA
REKLAMA

Anąkart, po šventinių fejerverkų, šaudytų prie statulos „Minskas – miestas didvyris“, esančio miesto Nugalėtojų prospekte (Проспект Победителей, - rus. „Balsas.lt“), nukentėjo apie 40 žmonių. Šalies vadovas tuomet pareiškė, kad jokie išpuoliai „nesugriaus baltarusių vienybės“.

REKLAMA

Komentuodamas naują sprogimą Baltarusijos žurnalistas Aleksejus Bratočkinas portalui „Balsas.lt“ sakė, kad iš valdžios, pastaruoju metu, pusės lyg ir nebuvo kokių nors pranešimų apie gręsiantį teroro išpuolį, specialiųjų tarnybų kampanijas ar apsaugų stiprinimą. „Kita vertus, buvo eskaluojama įtampa dėl gruodžio 19-osios įvykių (kai, prezidento rinkimų vakarą buvo terorizuojama ir mušama šalies opozicija, - „Balsas.lt“). Priedo, dabar yra kilęs ažiotažas ir panika valiutų bei vartojimo rinkose, cukrų žmonės graibsto, aliejų ir kitką. Laukiama Baltarusijos rublio kritimo“, - apie galimas dūmų uždangas netiesioginiai užsiminė A. Bratočkinas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų