REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Generalinis prokuroras Darius Valys į savo pavaduotojus siūlo Lietuvos Aukščiausiojo Teismo Teisės tyrimų ir apibendrinimo departamento direktoriaus pavaduotoją Andrių Neverą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbiama Prezidentės darbotvarkėje, pirmadienio rytą numatytas šalies vadovės ir generalinio prokuroro bei kandidato į jo pavaduotojus susitikimas.

REKLAMA

Generalinio prokuroro pavaduotojus skiria ir atleidžia Prezidentas generalinio prokuroro teikimu

A. Nevera yra įgijęs Teisės bakalauro ir teisės magistro kvalifikacinius laipsnius, 2002–aisiais tuomečiame Lietuvos teisės universitete apsigynė socialinių mokslų srities teisės krypties daktaro akademinį laipsnį. A. Nevera specializuojasi Baudžiamosios, Tarptautinės baudžiamosios teisės, Žmogaus teisės, Europos Sąjungos teisės srityse.

REKLAMA
REKLAMA

Kandidatas į generalinio prokuroro pavaduotojus 1996 – 2002 metais buvo Lietuvos teisės universiteto Teisės fakulteto Baudžiamosios teisės katedros asistentas, 2002 – 2004 metais šio universiteto Teisės fakulteto Baudžiamosios teisės katedros lektorius. A. Nevera 2003 – 2004 metais – patarinėjo Lietuvos Aukščiausiojo Teismo pirmininkui, 2004 – 2006 metais ėjo Lietuvos Aukščiausiojo Teismo Tarptautinės teisės ir Europos Sąjungos teisės departamento direktoriaus pareigas.

ELTA primena, kad laisva generalinio prokuroro pavaduotojo vieta liko, kai vasario pabaigoje atsistatydino generalinio prokuroro pavaduotojas Tomas Staniulis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų