REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didėjant turistų srautui Lietuvoje, ekspertų teigimu, viešbučių segmentas vis dar išlieka patrauklus ir jam yra vietos plėstis. Prognozuojama, kad per kelerius artimiausius metus mūsų šalyje tikėtina aktyvi konferencijos centrų ir viešbučių priestatų statyba, SPA paslaugų plėtra, rašo "Verslo žinios".

REKLAMA
REKLAMA

„Re&Solution“ pardavimų padalinio vadovas Giedrius Ragaišis, teigia, kad vertinant dabartinę viešbučių rinkos padėtį, užimtumo rodiklius viešbučių mūsų šalyje nėra pakankamai, tendencijos rodo, kad galima numatyti apgyvendinimo įstaigų plėtrą.

REKLAMA

„Tačiau jei kalbėtume apie investuotojus, kurie norėtų įsigyti viešbutį mūsų šalyje ir kam nors perduoti jį operuoti, tai nėra labai patrauklu“, - pabrėžia jis.

„Colliers International“ (CI) Konsultavimo ir vertinimo departamento direktorius Mindaugas Kulbokas tikina, kad viešbučių segmentas išlieka patrauklus, ir atkreipia dėmesį, jog viešbučių paklausa Vilniuje ypač išaugs ne tik 2009 m., kai jis bus paskelbtas Europos kultūros sostine, bet ir vėliau, kai Lietuva sulauks didesnių turistų srautų.

Šiemet Vilniuje numatoma atidaryti pirmąjį Baltijos šalyse prestižinių viešbučių tinklo „Kempinski“ 5 žvaigždučių viešbutį. 110 kambarių „AAA Kempinski Hotel Vilnius“ viešbutyje, be konferencijų centro, SPA ir sveikatingumo komplekso, pokylių salės, planuojama įrengti ir prezidento apartamentus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų