REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švarinimo akcijos „Darom" metu valstybės vadovai pernai triūsė pasiraitoję rankoves. Deja, jų darbas nuėjo šuniui ant uodegos. Švariai iškuoptos vietos šį pavasarį vėl panašios į sąvartynus, rašo lrytas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Šiemet premjeras A.Kubilius vėl galės švarinti Neries pakrantes. Vietas, kurias jis pernai iškuopė, sostinės gyventojai vėl sugebėjo paversti šiukšlynais.

REKLAMA

Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė įpratusi nedemonstruoti savo jausmų, bet atvažiavusi į Koplyčninkų kaimą (Vilniaus r.) turbūt apsiverktų. Plušo čia ji pernai,  dabar Koplyčninkuose – vėl sąvartynas. Nors prabėgo tik metai.

Pasiraitojus rankoves vėl tektų į darbą kibti ir premjerui Andriui Kubiliui, praėjusiais metais švarinusiam Neries pakrantę.

Po pernykščio prezidentės vizito Neries regioniniame parke miške prie Koplyčninkų kaimo dažniausiai lankosi statybininkai. Tai matyti iš šiukšlių, suverstų griovose.

REKLAMA
REKLAMA

Kaimo senbuvis Stanislavas paaiškino, kodėl taip yra. Mat visą žiemą ant kelio į mišką pūpsojo didžiulė sniego krūva.

„Bet dabar vėl veža šiukšles į mišką. Dažniausiai naktimis, nes šiek tiek pradėjo bijoti. Kaimo gyventojai, pastebėję įtartinus automobilius, kelis kartus yra pranešę policijai.

Pernai per akciją „Darom" D.Grybauskaitei surinkus šiukšles, toje vietoje jau po savaitės vėl riogsojo krūvos.

Bet šiukšlintojo būta neapdairaus.Jis į mišką atvežė ir daugybę pašto vokų, įvairių kvietimų, raštų. Juose buvo užrašytos vilniečių Raisos ir Michailo Machlinų pavardės. Ir ne tik pavardės, bet ir adresas.

Tad pareigūnams teršėjo paieškos skelbti neteko. Tereikėjo nuvažiuoti į Viršuliškių gatvę.

Dabar į Koplyčninkų mišką šiukšles vežantys nevalos stengiasi būti atsargesni.

Čia nerasi nė ženklo, iš kur atliekos gali būti atgabentos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų