REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nėštumas, o tiksliau gimdymas, britei Lowri Dearsley ėjosi kaip pagal laikrodį. Moteris visus tris savo vaikus pagimdė tuo pačiu laiku – 19.43 val. Ekspertai teigia, kad tokia tikimybė yra viena iš milijonų, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Jos vyriausia dukra Ella gimė 2005 metų spalio 10 d. 19.43 val., Evie į šį pasaulį atėjo 2007 metų gruodžio 26 d. taip pat 19.43 val. O praėjusių metų sausio 20 d. moteris pagimdė sūnų Harrison, kuris irgi gimė 19.43 val.

REKLAMA

Salforde, Didžiajame Mančesteryje, gyvenanti moteris pasakojo, kad vietos ligoninės personalas žinojo, jog jos dukrelės gimė tuo pačiu laiku. Darbuotojai tikrai apstulbo, kai Harisonas gimė lygiai 19.43 val.

Lorė sakė, kad jai su partneriu Metu (Matt) iki vaikų gimimo skaičius 19.43 nieko nereiškė. „Buvo tikrai keista, kai gimdžiau Harisoną, nes visos slaugės ir daktarai žinojo, kada gimė mergaitės. Gydytojams teko skatinti gimdymą sausio 19 d. 17 val. ir po 14 valandų gimė Harisonas. Metas buvo šalia ir pasakė: „O Dieve, negaliu tuo patikėti, dabar yra 19.41 val.“ Po dviejų minučių gimė Harisonas. Tapau tikra garsenybe. Visi žmonės apie mane kalbėjo, o aš vienai slaugei pasakiau, jog gaila, kad nelošė iš pinigų“, – pasakojo Lorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų