REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslininkui Mariui Gelažnikui teismo sprendimas dėl savavališkai padidintų parduotuvės vitrinų nebuvo palankus. Trečiadienį Vilniaus miesto 3 apylinkės teismas paskelbė, kad M. Gelažniko parduotuvės, esančios Vilniuje, Didžiojoje gatvėje, vitrinos turi būti atstatytos į buvusią padėtį. Paveldosaugininkai dėl šios problemos į teismą kreipėsi dar prieš keletą metų.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip naujienų portalui Balsas.lt tvirtino teismo atstovė spaudai R. Trimailovienė, verslininkas nepakluso Statybos inspekcijos prie Aplinkos ministerijos reikalavimui atstatyti senamiestyje esančio pastato fasadą, todėl dabar privalės apmokėti visas su atstatymu susijusias išlaidas. Ši teismo nutartis gali būti apskųsta per septynias dienas.

REKLAMA

Pats verslininkas tokį teismo sprendimą komentuoti atsisakė ir su žurnalistais bendrauti nepanoro.

Balsas.lt primena, kad M. Gelažnikui dar teks sugrįžti į teismą, nes pradėtas ikiteisminis tyrimas ir dėl jo vadovaujamose parduotuvėse aptiktų klastočių. Verslininko parduotuvėje mados namų „Gucci“ diržą įsigijusi moteris suabejojo prekės orginalumu, o parduotuvėje kratą atlikę  pareigūnai konfiskavo daugiau nei šimtą prekių, pažymėtų garsių mados namų ženklais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų