REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK laida „24 valandos" pavasarį pasitinka su nauju komandos nariu ‒ žaviąja Goda Alijeva. Iki šiol mums geriausiai pažįstama kaip populiarios merginų grupės „69 danguje“ narė, jauna mama debiutuoja kaip rimtos televizijos laidos vedėja. Antradienio popietę jos laukia iššūkis, vertas profesionalo ‒ diskusija studijoje apie nepilnamečių mergaičių ir subrendusių vyrų intymius santykius.

REKLAMA
REKLAMA

Visuomenėje didelio atgarsio sulaukė praėjusią savaitę laidoje rodytas pasakojimas apie šešiasdešimtmečio vyro ir jam į anūkes tinkančios šešiolikmetės merginos meilę.

REKLAMA

Šia istorija „24 valandos" susidomėjo po merginos mamos skambučio. Moteris, kuriai žentas savo amžiumi tinka į tėvus, prašė išgelbėti jos dukterį. Mama pagalbos ieškojo policijoje, prokuratūroje, vaiko teisių apsaugos tarnyboje. Dukros mylimajam, beje, buvusiam policijos pareigūnui, net buvo iškelta baudžiamoji byla dėl merginos išprievartavimo. Tačiau, pritrūkus įrodymų, byla nutraukta. Dabar mergina gyvena laikinuose globos namuose ir neslepia toliau susitikinėjanti su savo mylimuoju...

REKLAMA
REKLAMA

Laidoje išvysite dvi naujas istorijas. 14‒etės Renatos ir 29‒erių metų Aleksandro meilė baigėsi tragiškai. Užmezgusi intymius santykius su 15‒a metų už ją vyresniu vyru, Renata, būdama 16‒os, suprato esanti nėščia. Tačiau po to, kai „mylimasis“ ją žiauriai sumušė, mergina patyrė persileidimą...

Kita istorija – priešingybė pirmajai. Romantiški santykiai, sukeroję tarp 15‒etės ir 35‒erių metų vyro, tęsiasi jau dvejus metus. Pora susituokė, susilaukė vaikelio, o mergina, kuriai šiandien 17, vis dar negali atsidžiaugti savo laime.

Kas jaunas moteris, mergaites, traukia prie subrendusių, gyvenimo jau mėtytų ir vėtytų vyrų? Į šį klausimą bandys atsakyti Goda Alijeva, diskutuodama su studijos svečiais.

Pavasariškai išgražėjusios, tačiau nuo paprasto žmogaus bėdų nenutolusios „24 valandos" 17.30 per LNK antradienio popietę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų