REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po dvikovos su „Villarreal“ surengtoje spaudos konferencijoje „Barcelona“ treneris neišvengė klausimų apie savo ateitį.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš kelias dienas Italijos televizijos kompanija RAI išplatino vaizdo medžiagą, kurioje „Barcelona“ treneris interviu žurnalistui teigė, kas jo laikas „Barcelona“ klube „artėja prie pabaigos“.

REKLAMA

Katalonijos žiniasklaida tuoj pat priminė, kad „Brescia“ klubo jubiliejui vaizdo medžiagą rengusi RAI buvo sutarusi su Guardiola, jog minėtas interviu nepateks į eterį, o bus rodomas tik katalono pokalbis apie tuos laikus, kai jis žaidė Brešijos ekipoje. Dienraščiai RAI sprendimą paviešinti interviu pavadino „išdavyste“.

Spaudos konferencijoje Guardiola jautėsi ramus: „Noriu pasakyti, kad niekas manęs neišdavė ir palikti „Barcos“ artimiausioje ateityje nesiruošiu. Buvau pernelyg naivus atsakinėdamas į žurnalistų klausimus. Ką gi, man tai gera pamoka ateičiai“.

REKLAMA
REKLAMA

Strategas taip pat atsisakė pripažinti teiginį, jog kova dėl Ispanijos čempiono titulo formaliai laikoma baigta, nes jo komanda įgijo sunkiai panaikinamą 8 taškų pranašumą prieš Madrido „Real“.

„Jei galvosime, kad mes jau čempionai, tas titulas gali ir nuplaukti. Esu įsitikinęs, jog „Real“ kausis iki paskutiniojo turo“, - tvirtino „Barcelona“ treneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų