REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Į Lietuvą iš Ispanijos parskraidinta klaipėdietė Viktorija Filiponenko, įtariama savo dvynių kūdikių nužudymu, pasiliks už grotų dar du mėnesius.

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienio naktį pagal Europos arešto orderį į Klaipėdą pargabenta 25 metų V.Filiponenko iš karto buvo apklausta tyrėjų, o paskui pristatyta į Klaipėdos apylinkės teismą.

REKLAMA

Moteris, įtariama užpraeitų metų gegužę nužudžiusi savo naujagimius, prieš porą mėnesių Ispanijoje pagimdė dvynes mergaites.

Nuolat ašaras braukianti moteris sakė, kad jas pavadino Viktorija ir Gabriele. Motina pageidavo, kad dukterys būtų parskraidintos kartu į Lietuvą, bet jos liko Ispanijoje, Madrido miesto Mažamečių ir šeimos institute. Su naujagimėmis ji kol kas praleido tik tris dienas.

Teismo posėdis vyko už uždarų durų. V.Filiponenko išsamiai papasakojo apie 2009 metų gegužės 3-iosios įvykius.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris neneigė, kad Sausio 15-osios gatvės daugiabučio šiukšlių konteineryje aptikti kūdikiai – jos. Tačiau teigė, kad po gimdymo prarado sąmonę, o kai atsipeikėjo, berniukai buvo negyvi. Daugiau ji esą nieko neatsimena.

Tyrėjams teks aiškintis, kas galėjo V.Filiponenko padėti gimdyti namuose, kas išmetė kūdikius į konteinerį, kur juos aptiko benamiai, rašo lrytas.lt.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų