REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tyrimą atlikę Tauragės teisėsaugininkai paneigė po dviejų tauragiškių mirties pasklidusias versijas apie įvykdytą žiaurų nusikaltimą. Beveik neabejojama, kad iš gyvenimo savo noru pasitraukusios žinomos vietos medikės Aurelijos Bakutienės apsisprendimui lemiamą įtaką turėjo ligos įveiktos jos motinos mirtis.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę amžinojo poilsio atgulė dvi Tauragės gyventojos - 1942 metais gimusi, daugumai tauragiškių pažįstama gydytoja radiologė A.Bakutienė ir 88 metų jos mama Marija Švobienė.

REKLAMA

Abi jos negyvos rastos savo namuose Tauro gatvėje. Kraupų radinį aptiko vakare į juos su šeima grįžusi, čia taip pat gyvenanti A.Bakutienės dukra Deimantė.

Medikė rasta negyva vonioje. Policijos suvestinėje teigiama, kad moteris nusižudė - pasikorė chalato diržu.

M.Švobienės kūnas aptiktas gulintis kambaryje esančioje lovoje. Nors policijos ekspertai ant moters kūno jokių išorinių smurto žymių nerado, prakalbta, neva ji galėjo būti nužudyta savo dukros, o paskui ši pati pasitraukusi iš gyvenimo.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau šiuos įtarimus paneigė teismo medicinos ekspertai. Tauragės apskrities VPK pradėjus ikiteisminį tyrimą dėl tikslių abiejų moterų mirties priežasčių nustatymo konstatuota, kad senolė mirė dėl lėtinės išeminės širdies ligos.

Manoma, kad mamos mirtis buvo paskutinis lašas, perpildęs A.Bakutienės gyvenimo taurę. Ji ne kartą artimiesiems ir šeimos draugams guosdavosi dėl darbe patiriamo nuovargio, nuolatinių rūpesčių slaugant sergančią ir mažai vaikščiojančią mamą. Dėl depresijos medikei net teko kreiptis pagalbos į savo kolegas, tačiau gydymas padėjo tik laikinai.

Darius ČIUŽAUSKAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų