REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Balandžio mėnesio „Palmiros žvaigždės“: kovingas Avinas

Jei kovo mėnesį dar nepersikandote vieni kitiems gerklių, tai balandį mūsų visų laukia smagumėlis: ekstremalios sąlygos, harmonijos nebuvimas, permainos, netikėtumai, o gal netgi ir revoliucijos. Kas tai lems, skaitykite balandžio mėnesio žurnale „Palmiros žvaigždės“.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Avino ženklą valdo Plutonas ir Marsas, dar nereiškia, kad kylančių konfliktų negalima taikiai numalšinti. Kaip tai padaryti ir konfliktus paversti galimybėmis, pataria psichoterapeutė Dalia Mickevičiūtė.

REKLAMA

Tačiau kylančios aistros, deganti ugnis ne visuomet reiškia problemas ir nelaimes – sapnuose tai galinga stichija, kuri daug ką gali papasakoti ir netgi perspėti: tai ir degančios emocijos, ir laisvės simbolis, ir aktyvių veiksmų šauksmas. Kokias dar reikšmes slepia sapnuose ugnis, skaitykite balandžio numeryje.

Žurnale ir toliau keliaujame kartu su Zodiako ženklais po jų mėgiamas šalis. Šį kartą lankysimės Škotijoje, kurioje nerimastingas Avinas neleis niekam nuobodžiauti: paskaitykite apie Edinburgą, škotiškus kiltus bei ežero pabaisą Nesę.

REKLAMA
REKLAMA

Kas gi yra Avinas Zodiako rate? Jei Žuvys – pėdos, užbaigiančios šį ratą, Avinas – pradžia, arba kitaip tariant galva, nuo kurios pradeda gimti ir kūdikiai. O galva pagal Rytų išminčius, tarsi gyvybinės jėgos kaupykla, kurioje yra dvasia ir protas. Stiprinti minčių saugyklą padės jogos studija „Vėjų fėja“.

Ar reikia svajoti? Žinoma, kad taip! O tam, kad svajos išsipildytų kaip galima greičiau ir iš tikrųjų, galima pasinaudoti fengšui gudrybėmis. Žurnale „Palmiros žvaigždės“ rasite instrukcijas, kaip pasidaryti lobių žemėlapį ir žingsnis po žingsnio siekti savo laimės. Nepraleiskite savo sėkmės iš rankų!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėl to jei nerimaujate, kaip jums seksis išgyventi „smagų“ balandžio mėnesį, paskaitykite Palmiros Kelertienės astrologinę prognozę šiam mėnesiui, atsiverskite Mėnulio kalendorių ir pasinagrinėkite Planetų tranzitus. O jei švenčiate gimtadienius, pasirūpinkite savo talismanais-akmenimis, kuriuos rekomenduoja Palmira.

Tik meile nugalėsite bet kokius konfliktus.

Spauskite čia ir prenumeruokite žurnalą internetu!


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų