REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienį Vilniuje Lietuvos krepšinio federacija (LKF) ir koncerno „Achemos grupė“ prezidentas Bronislovas Lubys pasirašė bendradarbiavimo sutartį bei tapo Europos krepšinio čempionato rėmėja. „Achemos grupė“ LKF rems iki čempionato pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai istorinis momentas, kai B. Lubys sutiko paremti LKF. Tikiuosi, kad tai ne trumpalaikis bendradarbavimas", - teigė LKF prezidentas Vladas Garastas.

REKLAMA

„Achemos grupės" prezidentas B. Lubys pritarė, kad tai - neeilinė diena Lietuvos krepšinyje.

„Tai didelis, istorinis įvykis, kad Lietuvoje vyksta čempionatas. Pats faktas, kad Lietuvoje vyksta toks čempionatas yra labai svarbus. Mums yra garbė, kad mus LKF pakvietė būti dalyviais bei prisidėti. Tai nėra dideli pinigai. Be to, noriu palinkėti, kad pasiektume geriausius rezultatus", - sakė B. Lubys.

Spaudos konferencijoje LKF generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas taip pat pristatė Lietuvoje vyksiantį „Global Games“ turnyrą. Birželio 24-28 dienomis Lietuvoje susigrums talentingiausias jaunimas iš Argentinos, Kanados, Brazilijos, JAV ir Australijos. Turnyre, kurį organizuoja Dalaso „Mavericks" ekipa, taip pat dalyvaus dvi Lietuvos jaunimo rinktinės (U19 ir U20).

M. Balčiūno atskleidė, kad „Global Games“ rungtynės vyks Panevėžyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų