REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jungtinėse Valstijose, Jutos valstijoje yra tokia vietelė Moab. Ten yra Amerikos visureigių mylėtojų puikiai žinomas Pragaro kanjonas. Vietelė ten tikrai specifinė – gamtovaizdis ten primena Mėnulio peizažą, nėra kelių. Todėl pasivėžinti ten renkasi įspūdžių išsiilgę visureigių mėgėjai, kurie bekelę šturmuoja bent jau „Jeep Wrangler“ ar „Hummer H2“ visureigiais.

REKLAMA
REKLAMA

Ar galite įsivaizduoti, kaip turėjo ištįsti tokių nuotykių ieškotojų veidai, kai savo visureigiais atsargiai važiuodami akmenuotais šlaitais, jie sutiko važiuojantį „Ford Crown Victoria“. Tai senamadiškas amerikietiškas sedanas. Didžiulis, mažumėl nerangus, o jo variklis suka tik galinius automobilio ratus. Automobilis lyg niekur nieko važiavo ambicingų visureigių pramintais takais, šalia „Ford“ bėgo automobilio šeimininko šuo, o atviroje bagažinėje riogsojo dviratis.

Gana brandaus amžiaus vairuotojas, panašu, žinojo ką daro – po trumpo pokalbio su suglumusiais „ekstremalais“ vyriškis ramiai ir užtikrintai nuvažiavo toliau. Ne veltui juokaujama, kad svarbiausia dalis automobilyje yra tarpinė tarp vairo ir sėdynės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų