REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio vakarą oficialiai baigiasi Vilniaus tarptautinis kino festivalis. Iškilmingos uždarymo ceremonijos metu kino centre „Forum Cinemas Vingis“ bus apdovanoti visi šių metų nugalėtojai.

REKLAMA
REKLAMA

Konkursinės programos „Nauja Europa‒nauji vardai“ tarptautinė vertinimo komisija paskelbs pagrindinį festivalio filmą nugalėtoją ir įteiks du papildomus prizus. Savo filmą laureatą išrinks ir nepriklausomų kino teatrų asociacijos CICAE žiuri.

REKLAMA

Ceremonijos metu bus paskelbtas ir žiūroviškiausias festivalio filmas ‒ už labiausiai patikusį filmą žiūrovai galėjo balsuoti viso festivalio metu internetu ir kino teatruose.

Bus skelbiamas ir geriausias debiutinis lietuviškas filmas, kurį renka komisija, sudaryta iš Lietuvos kino kritikų. Bus taip pat paskelbtas daugiausia žiūrovų sulaukęs lietuviškas filmas.

Uždarymo ir nugalėtojų paskelbimo ceremoniją ves aktoriai Povilas Budrys ir Eglė Mikulionytė.

REKLAMA
REKLAMA

Nors „Kino pavasaris“, Vilniuje trukęs nuo kovo 17 dienos, oficialiai baigiasi, balandžio pirmąją savaitę dar bus rodomi 24 seansai ‒ populiariausi festivalio programos filmai. Taip pat Vilniaus tarptautinį kino festivalį tęsia filmų viešnagė Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje.

Uždarymo ceremonijos pradžia ‒ 19 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų