REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įgyvendinkite savo svajonę

Įgyvendinkite savo svajonę

REKLAMA

Ne sykį svarstėte, kaip būtų puiku apsilankyti „Formulės-1“ lenktynėse? Pats metas išpildyti savo troškimą!

REKLAMA
REKLAMA

Oficialus lenktynių pavadinimas - FIA Formulės Vienas Pasaulio Čempionatas. „Formulė 1“ (sutrumpinai F1) lenktynės organizuojamos jau nuo 1950 – ųjų ir yra pati brangiausia sporto šaka visame pasaulyje.

REKLAMA

Daugeliui „Formulė 1“ asocijuojasi su viena vienintele pavarde – Michaeliu Schumacheriu. Nenuostabu! Tai pats sėkmingiausias, visų laikų rekordus sumušęs F1 pilotas. Tarp ekipų galima būtų išskirti „Ferrari“ komandą, dalyvaujančią lenktynėse nuo pat pirmojo sezono.

Įspūdžiai visam gyvenimui

Kelionė į „Formulės 1“ lenktynes, tai puiki proga ne tik pagaliau iš arti pamatyti pasaulinio lygio pilotus, jų bolidus, bet taip pat ir aplankyti dar nematytą miestą.

REKLAMA
REKLAMA

Tvarkaraštyje puikuojasi Turkijos sostinė – Stambulas, išraiškinga architektūra žavintis uostamiestis – Barselona, trečias pagal dydį Ispanijos miestas, garsėjantis firminiu ryžių patiekalu „paella“ – Valensija ir Budapeštas – romėnų laikais vadintas Akvinku ir daug kitų patrauklių miestų.

„Formulės 1“ lenktynės Stambule vyks 2011 gegužės 6-9 d. Lankantis Turkijos sostinėje tiesiog būtina aplankyti miesto simbolį – Šv. Sofijos soborą, bizantiškojo meno šedevrą, Topkapi rūmus, menančius sultonų laikus bei 6 minaretus turinčią Mėlynąją mečetę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Stambulas (dic.academic.ru nuotr.)Stambulas (dic.academic.ru nuotr.)

Stovimos vietos kaina į „Formulės 1“ lenktynes savaitgaliui – 180 Lt, bronzinė tribūna 401 Lt, sidabrinė tribūna 636 Lt. Lėktuvo bilietas Vilnius – Stambulas – Vilnius atsieitų apie 860 Lt. Apgyvendinimas 3* viešbutyje, dviviečiame kambaryje Stambulo senamiestyje, kainuoja apie 1133 L. Į šią sumą įskaičiuotos trys nakvynės su pusryčiais vienam žmogui ir pervežimais į „Formulės 1“ trasą. Skrydžiai į šį miestą nėra tokie pigūs, tačiau pasirūpinus jais iš anksto tikrai galite sutaupyti.

REKLAMA

Lenktynės Barselonoje numatytos 2011 gegužės 20-23 d. Atvykę į Katalonijos regiono sostinę būtinai nueikite iki Montjuich kalno, nuo kurio atsiveria viso miesto panorama. Užsukite į Ispanijos aikštę bei spalvingąjį Guelio parką. Nepraleiskite progos pamatyti dar 1882 m. pradėtą statyti A. Gaudžio šedevrą – Šventosios Šeimos bažnyčią, bene neįprasčiausius Dievo namus visoje Europoje.

Barselona (traveldk.com nuotr.)Barselona (traveldk.com nuotr.)

Bilietų kainos į renginį visam savaitgaliui: stovima vieta – 539 Lt, aukštesnio lygio tribūna (J) 688 Lt, žemesnio lygio tribūna (B) 964 Lt. Skrydžio iki Barselonos ir atgal kaina apie 732 Lt. Trys nakvynės 4* viešbutyje su pusryčiais vienam žmogui dviviečiame kambaryje kainuotų apie 1450 Lt (įskaičiuotas pervežimas į „Formulė 1“ trasą). Galite pasinaudoti puikia proga sutaupyti ir bilietus  įsigyti jau dabar tik nuo 365 Lt (be mokesčių).

REKLAMA

Pamatyti „Formulės 1“ lenktynės Budapešte vienas iš taupiausių pasirinkimų. Renginys planuojamas liepos 29 – rupjūčio 1 dienomis, pačiu gražiausiu vasaros laiku. Puiki galimybė pasilikti kelias dienas po lenktynių bei aplankyti Dunojaus perlu vadinamą miestą – Budapeštą. Dunojaus upė padalina miestą į dvi dalis, todėl vakarais galima pasiplaukioti laivu bei pamatyti labai gražų ir apšviestą vakarinį miestą.

Budapeštas (regturas.lt nuotr.)Budapeštas (regturas.lt nuotr.)

Stovimų bilietų kainos visam savaitgaliui - 401 Lt asmeniui , tačiau galite rinktis ir vietas įvairiose tribūnose. Bilietų kainos svyruoja nuo 598 Lt iki 1188 Lt auksinėse tribūnose. Deja, iki Budapešto galimi lėktuvo bilietai tik su persėdimais įvairiuose Europos miestuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Taip pat yra galimybė įsigyti bilietus ir į kituose miestuose vykstančias „Formulė 1“ lenktynes. Į artimiausio pusmečio tvarkaraštį įtraukti: Monte Karlas (Monakas), Silverstaunas (Didžioji Britanija), Niurnbergas (Vokietija), SPA (Belgija), Monza (Iltalija), Yas Marina (Abu Dabis).

Kaip geriausiai bei taupiausiai susiplanuoti kelionę jums visada patars kelionių konsultantai – rašykite  [email protected]

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų