REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepaslaptis jog buvęs modelis Cameron Diaz stulbinančių karjeros aukštumų Holivude pasiekė ne tik dėl įgimto aktorės talento, bet ir dėka savo ne vieno milijono vertos šypsenos bei, žinoma, tobulo kūno. Garsioji blondinė ir jos treneris Teddy Bass atskleidžia keletą gražios Cameron figūros paslapčių.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip merginai bei aktorei man labai svarbu nuolat būti geros formos, todėl su savo asmeniniu treneriu Teddy Bass susitinku bent jau du kartus per savaitę“, - pasakoja Diaz. „Paprastai Cameron treniruotė prasideda nuo pratimo „Side plank“: ji atsigula ant šono, petimi remdamasi į grindis, ištiesia kojas ir stengiasi kelti klubus į viršų“, - tęsia Bass, - „Toliau mes atliekame įvairius pilateso pratimus, stiprinančius viso kūno raumenis bei pratimus atskiroms raumenų grupėms: viršutinę nugaros dalį Cameron mankština sėdėdama ant treniruoklio ir tempdama svorį žemyn už nugaros, sėdmenis – darydama pritūpimus, kojas – gilius įtūpstus, o pilvo presą – atsilenkimus. Visi pratimai atliekami intensyviu tempu“.

REKLAMA

„Nors Cameron labai pasisekė su medžiagų apykaita“, - aiškina treneris, - „ir ji net per atostogas nesėdi vietoje, yra aistringa surfing'o bei snowbording'o gerbėja, jai visvien tenka stebėti ką valgo“.  „Apsipirkinėdama aš visuomet prisimenu trenerio rekomendacijas dėl mitybos ir prie kasos dažniausiai prieinu su prekių krepšeliu pilnu natūralaus jogurto, kalakutienos bei lašišos, kopūstų, pupelių, lęšių, miežių kruopų, avižinių dribsnių, grikių, česnakų, graikinių riešutų, saulėgrąžų, jūros druskos, kartaus šokolado ir medaus. Tokius produktus man pataria valgyti ne tik Teddy, bet ir mano kosmetologas, mat šis maistas turi jauninamųjų savybių“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kartais vakarieniaujant su draugėmis, kimšdama sėdžiu restorane porą valandų ir tik pakilus nuo stalo suprantu jog sulaužiau visas savo dietos taisykles“, - prisipažįsta aktorė. „Tokiu atveju savo klientei patariu kitą dieną užsiimti joga ar meditcija, tačiau atsisakyti detokso, kuriuo, esu įsitikinęs, neverta piktnaudžiauti“, - perspėja Bass. „Aš visada atidžiai klausausi savo mylimo trenerio patarimų ir jais naudojuosi, tačiau ir pati turiu asmeninį geros savijautos receptą, kuris skamba taip – daugiau sekso!“, - juokiasi Cameron, - „Sakau iš patirties – tai geriausias ir natūraliausias būdas būti geros formos ir puikios nuotaikos“.

 

Straipsnį parengė Elena Zimarina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų