REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas britas pagaliau ryžosi atsikratyti antsvorio, nes gydytojai per jo storą riebalinį sluoksnį nesugebėjo užčiuopti pulso. 24 metų Alanas Belmontas (Alan Belmont) buvo šokiruotas, kai gydytojai pasakė negalį aptikti pulso, nors naudojosi stetoskopu ir net ultragarso aparatu. Medikai pasakė jam, kad ligoninės įranga nėra tokia galinga, kad prasiskverbtų pro jo riebalinį sluoksnį, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, galiausiai jiems pavyko užčiuopti rankoje vaikino pulsą. Vis dėlto šis potyris šokiravo Alaną, dėvintį XXXXXL dydžio drabužius, ir jis pasiryžo lieknėti. Vusteryje (Worcester) gyvenantis jaunas vyras yra pasiryžęs atsikratyti 127 kilogramų – beveik pusės savo svorio.

„Neseniai buvau ligoninėje ir man pasakė, kad negali rasti pulso. Tada pamaniau: „Esu vaikščiojantis numirėlis.“ Jie nepajėgė jo aptikti net ultragarso aparatu, kuris naudojamas tirti nėščias moteris. Man buvo gėda, kai gydytoja pasakė negalinti rasti pulso. Staiga aš suvokiau, kad turiu drastiškai keisti savo gyvenimą ir atsikratyti antsvorio. Įsėdęs į automobilį negaliu prisisegti saugos diržu. Tiesiog noriu vėl būti normalus žmogus“, – sako dabar niekur nedirbantis ir iš pašalpos gyvenantis Alanas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų