REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anarchistai maištininkai, kurie per Didžiosios Britanijos sostinėje Londone prieš viešųjų išlaidų mažinimą vykusius protestus šeštadienį susirėmė su policijos pareigūnais, neabejotinai „nusitaikys“ į kitą mėnesį vyksiančias karališkąsias vestuves, skelbia naujienų agentūra AFP.

REKLAMA
REKLAMA

Londono policijos vadas Bobas Broudharstas (Bob Broadhurst) teigia, kad anarchistai, nusiaubę parduotuves ir miesto įžymybes per šeštadienį vykusius protestus, bandys sužlugdyti ir balandžio 29 dieną vyksiančias Jungtinės Karalystės princo Viljamo (William) ir jo išrinktosios Keitės Midlton (Kate Middleton) vestuves.

REKLAMA

„Šeštadienio įvykiai parodo, kad anarchistai kaip niekada išalkę agresijos. Bijau, kad jie darys taip pat, kaip elgėsi centriniame Londone šeštadienį, ir bandys sumaniai nukreipti mūsų dėmesį“, - sakė pareigūnas.

Londono policijos pajėgų vadas įspėjo tuos, kurie „bandys specialiai suardyti karališkąsias vestuves“, kad policijos pajėgos karališkųjų vestuvių dieną bus žymiai geriau pasirengusios.

Per šeštadienį vykusius susirėmimus Londone buvo sulaikyta daugiau nei 200 žmonių. Per grumtynes per 30 policijos pareigūnų buvo sužeista.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų