REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Talino oro uoste Lennart Meri buvo pristatyta pirmoji pasaulyje „Skype“ pokalbių kabina. Šioje kabinoje vartotojai galės prisijungti prie „Skype“ programos, kad kelionėje galėtų nemokamai paplepėti su kitais „skaiperiais“, esančiais bet kuriame pasaulio krašte. Vietoj kompiuterio buvo įrengtas prisilietimui jautrus, „Touch Screen“ ekranas, kuris veikia taip pat, kaip ir namie turima programa.

REKLAMA
REKLAMA

Kai programos vartotojas išeina iš kabinos, jo prieiga automatiškai užveriama, - informuoja NYC Aviation.

REKLAMA

„Skype“ sukūrusi firma savo būstinę turi Liuksemburge, tačiau programa buvo sukurta Estijoje. Ši telefono kabina, kurią įrengė valstybinė verslo plėtros agentūra Enterprise Estonia, yra užuomina į augantį estų susidomėjimą aukštųjų technologijų sektoriumi.

Pasak, NYC Aviation, AdTech agentūra, kuri specializuojasi reklaminių produktų ir LED, prisilietimui jautrių ekranų gamybos sferoje, per ateinančius šešis mėnesius yra numačiusi masinę tokių „Skype“ programos kabinų gamybą ir įrengimą.

Henry Liimal, AdTech patarėjas teigia, kad tokias kabinas numatoma įrengti oro uostuose, laivų uostuose, viešbučiuose, prekybos centruose, ligoninėse ir kruiziniuose laivuose. Pranešime teigiama, kad šia naujove buvo sudominti ir JAV vartotojai, tačiau didžioji dalis „Skype“ kabinų pardavimų dar tik ateityje. Tam dar yra aktyviai ruošiama specialiai pritaikyta programinė įranga ir produkto dizainas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų