REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siaubingi kovo dvidešimtosios įvykiai iki šiol gyvi Aurimo Dautarto žmonos  Viktorijos Dautartės atmintyje. Norėdama išvengti bet kokių interpretacijų LNK laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“  ji pirmą kartą papasakos, kas gi nutiko tą lemtingąją dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Išskirtiniame interviu Viktorija prabils ir apie tai, koks iš tiesų buvo jos ir populiaraus, mylimo bei vertinamo laidų vedėjo gyvenimas. „Pinigų iš tiesų stigo. Skolų turėjome  ne vieną ir ne dvi.  Dėl jų teko parduoti automobilį, mokėti antstoliams“,  - šeimos paslaptis atskleis Viktorija Dautartė. Tiesa, Aurimas iš tiesų stengėsi, daug dirbo ir savęs negailėjo. Tačiau jokių tūkstančių Viktorija tikina neregėjusi ir vyro išlaikytine nebuvusi. Skolų buvo, tačiau ne tokių ir ne tiek, kad būtų galima galvoti apie tragediją – neslepia Viktorija.

REKLAMA

„Skyrėmės. Pykomės. Taikėmės. Tačiau, kas benutiktų, mylėjome vienas kitą“, -  prisiminusi Aurimą pasakos Viktorija. Taigi niekam, o tuo labiau pačiai Viktorijai, lemtingąją  kovo dvidešimtąją prasidėję konfliktai neatrodė išskirtiniai. Eilinis buitinis nesutarimas... „Konflikto priežastis dabar atrodo iš tiesų tokia nereikšminga. Nebūčiau niekada patikėjusi, kad tai gali išprovokuoti tokį Aurimo poelgį“, - netramdydama ašarų pasakos jo žmona Viktorija.

REKLAMA
REKLAMA

Po tragedijos įvykio aplinkybės atsidūrė antrame plane. O dvidešimt penkerių metų našlei teko didžiausia purvo porcija. Viktorija prisimena:  nupjovusi virvę ji puolė kviesti pagalbos.  Vyro mamai skambino iš Aurimo telefono, nes jos mobilųjį  vyras buvo sudaužęs...

Skausmingas Viktorijos ir Aurimo Dautarto tėvų pokalbis praėjus  vos kelioms valandoms po laidotuvių. Širdį draskantys paskutiniojo atsisveikinimo vaizdai.  Ir vienintelis Viktorijos Dautartės interviu apie paskutiniąsias vyro gyvenimo akimirkas.

„Neišgalvoti gyvenimai“ antradienį 20.30 su Rolandu Vilkončiumi per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų