REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pirmadienį, kovo 28 d. likus keturios dienoms iki melagių ir juokdarių šventės – balandžio 1-osios žiniasklaidos atstovams savąjį apdovanojimų šou pristatė „Dviračio šou“ kolektyvas. Kaip jau tampa tradicija „Dviračio žvaigždės“ konkuruos su kolegų iš TV3 organizuojamais „Auksiniais svogūnais“.

REKLAMA
REKLAMA

Kitaip nei praėjusiais metais iškilmingi „Dviračio žvaigždės“ apdovanojimai bus rodomi tiesiogiai, taigi svarbiausi šių renginių tapimo tradiciniais kaltininkai politikai, kaip ir šou mėgstanti publika, turės apsispręsti, kuri televizija ar kūrybinė komanda jiems labiau patinka. Abiejose televizijose skirtingų pavadinimo, tačiau analogiško turinio apdovanojimai bus rodomi tuo pat metu – 19.10 val.

REKLAMA

Renginio organizatoriai dar kartą pabrėžė, kad „Mėslita“ direktoriaus Sauliaus Poškaus dėka pirmą kartą „Dviračio šou“, o galbūt ir viso Lietuvos šou verslo istorijoje, laida turi generalinį rėmėją. „Direktorius už tai iš mūsų daug reikalauja. Visų pirma, labai nori, kad būtų pristatyta jo produkcija“, ‒ kalbėjo jie.

S. Poškaus teigimu, „Dviračio žvaigždės“ renginys bus tik fonas jo produkcijos reklamai. „Tai naujos linijos pristatymas, su metalu viduje, kuris laikui bėgant ištirpsta“, ‒ įteikdamas pirmąsias dešras projekto organizatoriams ir laidos vedėjams kalbėjo „direktorius“.

REKLAMA
REKLAMA

Renginio programą, gavęs direktoriaus leidimą, pristatė Gintaras Ruplėnas. „Direktoriaus dėka šiemet mums pavyko sutelki stiprias pajėgas. Apdovanojimai šiais metais bus auksinės žvaigždės. Nominacijos ‒ „Metų moteris“, „Metų mokslininkas“, „Metų frazė“, „Metų nekaltybė“, „Metų melas“, „Metų sportininkas“, „Metų artistas“, „Metų pora“ ir „Metų stebuklas“, ‒ vardino prodiuseris.

„Dešimt nominacijų po tris pretendentus susirinko labai lengvai, taigi galima daryti išvadą, kad per metus 30 juokingų faktų Lietuvoje įvyksta“, ‒ sakė R. Ruplėnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Koncertinėje programoje „Dviračio žvaigždės“ organizatoriai žada surengti mažą „chorų kariuką“. Jau patvirtinti jo dalyviai ‒ S. Poškaus diriguojamas „Mėslitos varguolių choras“ ir bedarbių choras, vadovaujamas „Dviračio šou“ darbo biržos direktoriaus.

Programoje nuolat rodysis pats direktorius, su kuriuo apdovanojimų rengėjai vis dar derasi dėl pasirodymų scenoje skaičiaus. Taip pat, joje dalyvaus neįvardintas, labai brangiai kainavęs šokantis ir dainuojantis Euro parlamentaras ir keletas „nupirktų“ seimo narių. Algimantas Salamakinas, anot H. Mackevičiaus padarė jų laidai padarė išimtį. „Rėmėjų pinigai veikia visus teigiama linkme ‒ į dalyvavimo pusę“, ‒ teigė jis.

REKLAMA

Paklausti ar dėl konkurentų nesvarstė kitos datos renginiui organizatoriai purtė galvas. „Mūsų renginyje yra pats geriausias kainos ir kokybės santykis ‒ 1 ir 0. Kaip ir tose dešrose“, ‒ pasitikėjimo nestokojo H. Mackevičius.

Anot organizatorių, visi nugalėtojai kartu su auksinėmis žvaigždėmis gaus autorinius darbus ‒ rankomis specialiai jiems pagamintas dešras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų