REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienio vakarą Kalifornijoje susituokė aktorė Reese Witherspoon ir Holivudo įžymybių vadybininkas Jim Toth.

REKLAMA
REKLAMA

Vestuvių šventėje dalyvavo 120 svečių, tarp kurių buvo ir Holivudo aktoriai Renee Zellweger, Tobey Maguire, Alyssa Milano ir Isla Fisher.

REKLAMA

Nuotaka buvo pasipuošusi dizainerės Monique Lhuillier siūta suknele, o jaunųjų žiedus kūrė žinomas juvelyras William Goldberg. Iškart po to, kai jaunavedžiai davė vienas kitam santuokos įžadus, į orą buvo paleista 80 balandžių.

Aktorės išrinktasis J. Toth dirba agentu pramogų ir sporto pasaulio vadybininkų kompanijoje „Creative Artists Agency“. R.Witherspoon yra šios bendrovės klientė, tačiau jai atstovauja kitas agentas. 34 metų R. Witherspoon ir J. Toth susipažino 2010 metų sausio mėnesį, o per praėjusias Kalėdas susižadėjo. J. Toth mylimajai pasipiršo dovanodamas keturių karatų „Ashoka“ deimantų žiedą.

R. Witherspoon anksčiau buvo susituokusi su aktoriumi Ryanu Phillippe ir susilaukė dviejų vaikų, tačiau šeima prieš penkerius metu iširo. Manoma, kad aktorius pavydėjo žmonai populiariumo ir sėkmingos karjeros kino pasaulyje. Šiuo metu buvusi pora stengiasi palaikyti draugiškus santykius, o R. Phillipe, sužinojęs apie buvusios žmonos vestuves, teigia, kad linki savo vaikų motinai tik geriausio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų