REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad „Porsche“ automobilių selekcininkai tikrai nemiega – pranešama, kad šis gamintojas pirkėjams pasiūlys dar nematytų ir negirdėtų modelių.

REKLAMA
REKLAMA

Vos prieš keletą dienų pasakojome, kad „Porsche“ apsisprendė gaminti hibridinį flagmaną „918 Spyder“. Pasaulio automobilininkų bendruomenę šis aparatas šokiravo ne tik aukščiausiomis technologijomis, bet net ir „Porsche“ automobiliams neįtikėtina kaina. Tačiau pasirodo, kad „Porsche“ ruošiasi užpildyti ir nišą, kuri liks tarp klasikinio „911“ ir „Porsche 918 Spyder“. Tai bus automobilis tiems, kam hibridinis firmos flagmanas pasirodys pernelyg brangus, o įprastas „911“ – pernelyg plebėjiškas.

REKLAMA

Dar nėra žinomas net ir naujojo modelio pavadinimas. autoexpress.com iliustr.Dar nėra žinomas net ir naujojo modelio pavadinimas. autoexpress.com iliustr.

Apie naują automobilį žinoma tik tiek, kad jis bus su centrine komponuote, o labai daug jo dalių bus pagamintos iš anglies pluošto.

Taip pat „Porsche“ teigia, kad didės ir mažesniojo „Panamera“ giminaičio „Pajun“ modifikacijų gama. Remdamasis savo šaltiniais vokiečių kompanijoje leidinys „Auto Express“ patvirtino,kad bus gaminamos ir įdomios „Pajun“ modifikacijos – penkių durų hečbekas žada evoliucionuoti į dvidurį kupe ir kabrioletą. Manoma, kad šios modifikacijos rinkoje pasirodys 2015 metais.

Toks automobilis rinkoje pasirodys 2015 metais. Gamintojų iliustr.Toks automobilis rinkoje pasirodys 2015 metais. Gamintojų iliustr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų