REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beveik prieš septynerius metus iš atvirojo tipo kalėjimo pabėgęs 30-metis britas Johnas Andrewsas dirbo kilimų klojėju, tapo tėčiu ir žaidė futbolą „penki prieš penkis“ komandoje drauge su policijos pareigūnu, informuoja „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Per šešerius su puse slapstymosi metų vyras tapo atsakingu, įstatymų besilaikančiu piliečiu, o pareigūnams jis įkliuvo, kai neapsižiūrėjęs pervažiavo sankryžą degant raudonam šviesoforo signalui ir policininkai tai pastebėjo. J. Andrewsas supanikavo ir padidino greitį, todėl pareigūnai ėmė jį vytis Cheltenhamo miestelio, kuriame jis gyveno, centrine gatve. Vėliau bėglys iššoko iš važiuojančio automobilio ir pasileido bėgti, tačiau policininkai vis tiek jį pagavo.

J. Andrewsas neneigė pabėgęs iš kalėjimo 2004 metų liepą. Jis prisipažino kaltas ir dėl pavojingo vairavimo šių metų vasario 19 d. Vyras buvo grąžintas į kalėjimą, kur turės iki galo atlikti penkerių metų laisvės atėmimo bausmę, kuri jam buvo anksčiau paskirta už įsilaužimą ir kitus nusižengimus. Be to, jam skirta papildoma 21 mėnesio laisvės atėmimo bausmė ir dvejus metus uždrausta vairuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų