REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjant pirmiesiems naujos kadencijos savivaldybių tarybų posėdžiams, finišo tiesiąją pasiekė ir politinių partijų derybos dėl valdančiųjų koalicijų formavimo savivaldybėse.

REKLAMA
REKLAMA

Partija Tvarka ir teisingumas bei jos atstovai savivaldybėse, gavę visuomenės pasitikėjimą rinkimuose, siekia kad per būsimus ketverius metus būtų įgyvendinti tie siekiai ir pasiūlymai, kurie iš esmės galėtų pakeisti ekonominę situaciją šalyje. Tai, o ne valdžios postai yra mūsų tikslas“, - sakė partijos Tvarka ir teisingumas pirmininkas, Prezidentas Rolandas Paksas.

REKLAMA

Politiko teigimu, būtent dėl šios priežasties yra kalbamasi su visomis partijomis bei nepriklausomais kandidatais savivaldybėse dėl valdančiųjų koalicijų suformavimo. „Regionuose visuomenei daug svarbiau yra ne ideologinės ir programinės partijų nuostatos, bet tų partijų atstovų siekis ir gebėjimas spręsti aktualias, vietos gyventojams svarbias socialines ir ūkines problemas“, - kalbėjo R. Paksas.

„Tas politines jėgas ir jų atstovus, kurie pritaria mūsų pasiūlymams ir patys turi ką pasiūlyti, mes ir kviečiame burtis draugėn. Be išankstinių nuostatų, nesveikų ambicijų, su rimtais ketinimais tęsti pradėtus darbus, kuriuos kartu su partneriais dirbome ne vienoje savivaldybėje“, - sakė politikas.

R. Paksas tiksi, kad naujai ketverių metų kadencijai bus suformuotos tokios valdžios institucijos savivaldybėse, kurios iš tiesų sieks įgyvendinti atviros ir sąžiningos, tik miesto gyventojams palankios politikos idėjas ir sprendimus, daug dėmesio skirs socialinei politikai, ras bendrą kalbą su verslo visuomene, propaguos krikščioniškas vertybes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų