REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį sekmadienį, kovo 27-ąją, 180.00 val. TV3 atkuriamosios dokumentikos laidoje „Skubi pagalba 112“ – tragiška jaunuolių meilės istorija. Idealiu vaikinu atrodęs Andrius, merginai atsisakius tęsti draugystę, bandė ją nužudyti ir nusižudyti pats.

REKLAMA
REKLAMA

„Sakoma, kad iš meilės galima bet ką padaryti, bet tai jau peržengė visas ribas. Niekam nelinkėčiau tokio širdies draugo, kuris elgiasi su mergina kaip su daiktu, maždaug – jei ne man, tai niekam. Tai ne meilė, tai beprotystė“, – įsitikinęs laidos vedėjas Rimantas Bagdzevičius.

REKLAMA

Jaunuolių meilės istorija prasidėjo romantiškai. Andrius Iloną pamatė išeinančią iš universiteto ir nebepaleido. Nors mergina nieko nesitikėjo ir stengėsi ignoruoti rodomą dėmesį, galiausiai neatsispyrė vaikino kerams.

Kiekvieną dieną gėlės ir prie universiteto Ilonos laukiantis gerbėjas. Pirmą kartą sutikusi išgerti kavos, Ilona  su vaikinu jau nebeišsiskyrė. Vaikinas ja rūpinosi, kasdien kviesdavo pietauti į kavinę, teikė gėles. Kiek vėliau išryškėjo beprotiškas vaikino pavydas. Andrius draudė Ilonai susitikinėti su draugėmis, dėl kitų vaikinų žvilgsnių buvo pasiruošęs kelti muštynes.

REKLAMA
REKLAMA

Neapsikentusi Ilona nutarė nutraukti draugystę. Tik ilgai įkalbinėjama sutiko susitikti paskutiniam pokalbiui. Išgirdęs paskutinį „Ne“, Andrius pasuko automobilio vairą į skardžio pusę...

Kaip baigėsi jaunuolių meilės istorija, TV3 žiūrovus kviečiame žiūrėti atkuriamosios dokumentikos laidoje „Skubi pagalba 112“.

„Skubi pagalba 112“ – sekmadieniais 18.00 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų