REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Chris Brown (21) antradienį (22.03) prasidėjo pykčio priepuolis po interviu ABC televizijoje. Dainininkas po pokalbio su žurnaliste sviedė kėdę į langą.Chris Brown tikėjosi, kad visas interviu bus apie naująjį jo albumą, tačiau laidos "Good Morning America" vedėja Robin Roberts (50) pradėjo domėtis apie išpuolį prieš ex draugę Rihanna (23). Chris Brown nutraukė vedėjos klausimą, pasakęs, kad ši tema daugiau neliečiama ir visą dėmesį jis sutelkęs į albumą.

REKLAMA
REKLAMA

Pasibaigus interviu ir einant į persirengimo kambarį, Chris Brown veide matėsi susierzinimas. Vėliau jis paėmė kėdę ir sviedę ją į langą. Šaltinių teigimu, jis nusiaubė ir persirengimo kambarį, todėl jo raminti atskubėjo apsaugos darbuotojai.

REKLAMA

Dabar Chris Brown gresia teismas. Jis pažeidė lygtinio paleidimo sąlygas. Jam gali būti pareikšti kaltinimai dėl vandalizmo ir padarytos žalos televizijai.

Teisės ekspertais Peter T. Haven pakomentavo Chris Brown elgesį: "Jo elgesys yra savaime problematiškas". Ekspertas mano, kad siautėjimas televizijoje buvo jo gynyba. Tačiau lieka neaišku, kodėl jis taip aršiai į tai sureagavo.

Chris Brown 2009 m. vasario mėnesį sumušė tuometinę savo draugę Rihanna. Jis buvo pripažintas kaltu ir nuteistas lygtinai bei viešųjų darbų. Atlikėjas turėjo lankyti pykčio tramdymo kursus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų