REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienio, kovo 23d. vakarą LNK studijoje vykusio „Žvaigždžių duetų“ laidos filmavimo metu dalyviai scenoje pasirodė parengę numerius pagal itin paprastą ir visiems puikiai suprantamą temą − profesijas. Žinant daugumos porų kūrybingumą ir polinkį laisvai interpretuoti gautas užduotis pasirodymų įvairovę galima buvo tikėtis išvysti nemažą. Scenoje pasirodę dalyviai įkūnijo įvairiausių „profesijų“ atstovus − pradedant kelininkais ir baigiant angelais sargais.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi pačią netikėčiausią temos interpretaciją projekto vyriškasis duetas − Ruslanas Kirilkinas ir Jarmo Skonas. Pirmasis jų virto šortais vilkinčiu Kalėdų seniu, o antrasis − jo mylimu briedžiu. Į sceną atostogaujantis Kalėdų senelis buvo švelniai įvestas už rankos. Daina išties buvo ne kalėdinė pasaka, o aistringos, bet nelaimingos meilės istorija. Vyrukai scenoje atrodė kaip niekada atsipalaidavę, negailėjo vienas kitam švelnių prisilietimų, o J. Skonas pasirodė esąs itin dėmesingas partneris savo antrajai pusei.

REKLAMA

Po pasirodymo kalbinami komisijos nariai atrodė jautėsi kiek nepatogiai ir atrodė lengvai sumišę. „Vaizdelis buvo buvo sakyčiau vienprasmiškas. Man patinka ta drąsa, kurią parodė Ruslanas ir Jarmo. Nebijoti parodyti, kas esi yra gražu“, − komentavo Donatas Katkus.

Paklaustas ar nebijo, kad toks pasirodymas sukels neigiamą reakciją netolerantiškosios publikos dalies narių gretose J. Skonas tik šypsojosi ir kratė galvą. „Aš jau esu sakęs, kad nelabai suprantu paties žodžio „tolerancija“. Jis iš esmės nereikalingas, juk visi esame vienodi žmonės ir turime tokią pačią teisę gyventi“, − sakė suomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes dainavome, šokome ir puikiai praleidome laiką. Muzika svarbiausia, į kitus dalykus mažai kreipiame dėmesio“, − pridūrė J. Skonas.

Anot jaunojo režisieriaus, prieš neigiamas emocijas reikia kovoti teigiamomis. „Matėte, koks buvo mūsų pasirodymas. Buvo smagu, linksma. Nereikėjo daug vaidinti, tiesiog atidavėme savo teigiamas emocijas publikai“, − sakė J. Skonas.

„Galbūt esu naivus ir idealistas, bet aš tikiu, kad visi žmonės iš prigimties yra geri. Tereikia jiems tai pasakyti, parodyti“, − baigdamas kalbėjo suomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų