REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Holivudo aktorius Matthew McConaughey nori savo senus užrašus paversti skaitmeniniais dokumentais tam, kad galėtų iš naujo išgyventi savo praeities prisiminimus visą likusį gyvenimą. Filmo „Sahara“ žvaigždė turi išsaugojęs savo kilimo į šlovę memuarus, tačiau baiminasi, kad senstantys popieriai ilgainiui taps nebeįskaitomi.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš rašau daug. Per daugelį metų turiu ranka parašęs memuarų, kurių aukštis siekia daugiau nei metrą. Kasmet stengiuosi skirti laisvą savaitę, kad juos galėčiau peržvelgti ir perkelti į diską ar kompiuterį“, – pasakoja aktorius.

REKLAMA

M. McConaughey pripažįsta, kad neseniai pajuto didžiulį pasididžiavimą savimi, kai perskaitė vieną dvidešimties metų senumo užrašą.

„Praėjusiais metais tikrai buvo šaunu atversti 1989 metų memuarus ir prisiminti, kad buvau užsirašęs dešimt tikslų. Visiškai buvau pamiršęs, kokie jie, ir žinote, ką? Visus dešimt jų buvau įgyvendinęs. Vienas jų buvo užsidirbti gyvenimui iš aktorystės. Kitas – būti sveikesnio proto, dvasios ir kūno sulaukus 40-ies nei dvidešimties metų“, – džiaugiasi jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų