REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kuo toliau, tuo labiau filmai panašėja į meno kūrinius. Ne tik todėl, kad suteikia visišką laisvę režisieriaus fantazijai, bet ir todėl, kad kinas tampa niša pasireikšti itin talentingiems menininkams. Dar kartą tuo įsitikinti galėsime pamatę fantazijų veiksmo trilerį „Nelauktas smūgis“ (Sucker Punch). Net dvejus metus kurtą ir jau kovo 25 dieną Lietuvos kino teatruose pasirodysiantį filmą režisierius Zackas Snyderis (įspūdingojo „300" kūrėjas) apibūdino kaip „Alisą Stebuklų šalyje su ginklu rankoje“, o besiraizgančius itin keistus pagrindinės herojės fantazijoje kelią vis pastojančius monstrus kūrė žinomas menininkas Jeradas S. Marantzas.

REKLAMA
REKLAMA

Skulptoriaus amatu išgarsėjęs menininkas jau gerą dešimtmetį bendradarbiauja su kompiuterinių žaidimų gamintojais bei fantastinių veiksmo filmų kūrėjais. Jo darbus jau buvo galima išvysti filmuose „Jonah Hex“, „Aš legenda“, „Titanų susidūrimas“, nuo šio penktadienio su pieštuko virtuozu susipažinsime ir „Nelauktame smūgyje“.

REKLAMA

„Mėgavausi kiekviena darbo su Zacku Snyderiu akimirka. Jis ne tik mano dievaitis, bet ir žmogus su neįtikėtinai lakia fantazija. O štai – darydamas tai, ką labiausiai mėgstu, dar gavau pasiūlymą savo piešinius demonstruoti vienoje meno galerijoje. Ir aš būtinai tai padarysiu!“, - netikėtai užgriuvusia šlove bei galimybėmis giriasi J.S.Marantzas.

Drama, kurioje vaidina jaunosios Holivudo žvaigždės Vanessa Hudgens, Abbie Cornish, Jena Malone, Jamie Chung bei Carla Gugino pasakoja apie paauglę, kurią prieš jos valią tėvas uždaro į psichiatrijos ligoninę. Mergina nepraranda troškimo gyventi ir tiesiog pasitraukia į fantazijų pasaulį, o jos protas panaikina ribas tarp fantazijų ir realybės.

REKLAMA
REKLAMA

Prasideda neįtikėtini nuotykiai. Pasiryžusi atsikovoti vietą po saule, paauglė įtikina kartu iš ligoninės pabėgti dar keturias merginas. Drauge jos leidžiasi į žygį fantazijos šalyje, kur sutinka keisčiausias būtybes ir stoja į fantastiškus mūšius su neregėtais monstrais.

„Nelauktas smūgis“, kuris nukels į beribę jaunos merginos vaizduotę, suteikiančią jai progą pabėgti iš tamsios ir niūrios realybės, į kino teatrus atkeliauja jau šį penktadienį, kovo 25 dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų