REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos indie roko scenos atstovai „Deeper Upper“, savo koncertinę veiklą pradėję vos prieš pusmetį, šiandien atrodo jau yra įgavę pagreitį judėti į priekį. Grupės istoriją lydi įvairūs pasiekimai: nuo sėkmingo koncertinio debiuto roko muzikos festivalyje, kurio metu grupės kūryba buvo įvertinta trečiąja vieta, iki bisų susilaukusių pasirodymų „Liverpool Live“ vakarėliuose. Pastarąsias kelias savaitės trukusi tyla iš grupės fronto išsisklaidė, kai kovo 19-ąją jie paskelbė internete išleidžiantys savo pirmąjį dvigubą singlą.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės nariai sukūrė tinklapį www.deeperupper.lt, kuriame muzikos gerbėjams suteikia galimybę nemokamai atsisiųsti dvi dainas. Praėjus kelioms valandoms nuo tinklapio paleidimo pradžios, kūrinių atsisiuntimo kiekis išaugo iki poros šimtų. „Labiausiai nustebino tai, kad mūsų įrašai didelio susidomėjimo sulaukė praktiškai neįdėjus jokių pastangų į tinklapio viešinimą, – teigia grupės nariai, – mes tiesiog patalpinome tinklapio nuorodą į savo facebook profilį, ir tada pastebėjome, kad mūsų draugai ir grupės puslapio gerbėjai pradėjo nuoroda dalintis savo profiliuose, skleisdami žinią iš lūpų į lūpas“.

REKLAMA

„Toks vaizdas džiugina ir suteikia daugiau jėgų bei noro kurti. Be to tai tik įrodo, kad Lietuvoje yra vietos naujai muzikai. Jauni žmonės domisi gyva ir perspektyvia muzika, o tai yra didžiausia paskata alternatyvinės scenos atstovams“, – tikina muzikantai.

Muzikos gerbėjai, norintys išgirsti grupės „Deeper Upper“ kūrybą gyvai, tai galės padaryti kovo 25-ąją klube „Havana social club“. Ten vykstančio vakarėlio „Next stop: Havana“ metu scenoje taip pat pasirodys grupės „Without Letters“, „Spooky Campfire Stories“, bei visų jau gerai žinomi „Freaks on Floor“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų