REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Daugiau nei šimtas vieno JAV universiteto studentų stebėjo, kaip nuoga 25-erių mergina savo sužadėtinio buvo tenkinama sekso žaisliuku. Tai vyko po klasiniame užsiėmime, susijusiame su populiariąja „Žmonių seksualumo“ paskaita.

REKLAMA
REKLAMA

Visa tai vyko dėstytojui leidus, o studentai, žinoma, idėją palaikė.

„Universiteto bendruomenės nariai užsiima įvairiais mokymo ir moksliniais tyrimais, kai kurie jų – gan kontraversiški, tačiau remiame išprusimo, mokymo metodų tobulėjimo pastangas“,- sakė universiteto viceprezidentas.

REKLAMA

Psichologijos profesoriaus seksualumo paskaitos – laisvai pasirenkamos, tačiau jose studentų niekada netrūksta: šį semestrą mokosi apie 600 žmonių. Tą dieną į po klasinį užsiėmimą, kurį reklamavo viena fetišo bendruomenė „BDSM“  (iš anglų k.- Vergovė, disciplina, sadizmas ir mazochizmas) atėjo nedaugelis.

„Tikrai nesitikėjau pamatyti gyvo sekso pasirodymo. Mums buvo sakoma, jog tiesiog kalbėsimės apie fetišą, pasaulio troškimus bei keistenybes“,- pasakoja 21-erių ekonomikos ir politinių mokslų studentas. Jo teigimu, prireikė laiko susiprasti, kas vyksta, tačiau studento tai nešokiravo.  „Tai buvo tiesiog dalelė mokslo, akademiškumo... kaip ir visos disciplinos universitete“.

REKLAMA
REKLAMA

Užsiėmimui vadovavęs profesorius teigė, jog kiek dvejojo dėl viešo sekso akto.

„Jaudinausi, kad daugeliui tai gali pasirodyti nepriimtina. Tačiau nesugalvojau nei vienos legalios priežasties, kodėl studentai negalėtų pamatyti tokios demonstracijos, tad pasakiau taip“.

Po pasirodymo studentai galėjo pabandyti keletą skirtingų sekso žaisliukų tiesiog pridėdami juos prie rankos – taip jauni žmonės juto kutenimą, lengvą neskausmingą šoką, sužinojo, kas naudojama specifinėse fetišo bendruomenėse.

Demonstracijos autorius teigė, jog už pasirodymą mokykla šiems sumokėjo 300-500 dolerių.

Moteris, kuri gulėjo nuoga ir buvo tenkinama, prieš atvykdama manė, jog šiai reikės tiesiog bendrauti su studentais, parodyti ir papasakoti apie žaisliukus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Absurdiška video medžiaga paskatino merginą su partneriu visiems įrodyti, jog moters orgazmas egzistuoja.

„Studentai buvo gerai nusiteikę. Vienas pasiteiravo, koks yra mano fetišas. Atsakiau, kad mylėtis prieš daugybę žmonių, susilaukti daug dėmesio. Suintrigavau juos.“

Pasirodyme dalyvavęs vyras teigia, jog studentams ypač svarbu kuo daugiau išmokti apie seksualumą.

„Baisu žiūrėti, kai jauni žmonės nori įsitraukti į fetišo bendruomenę, tačiau nieko neišmano apie saugumą ir kitus intymius dalykus“.

Demonstracijos iniciatorius su profesoriumi supažindino viena svingerių pora. Ši anksčiau vedė paskaitą apie Raudonųjų kvartalų sekso turą, pasakojo, kaip keliavo ieškodami prostitučių, mokė keistenybių turinčius žmones užmegzti ryšį.

REKLAMA

Universitetas susilaukė daugybės kritikos, pastabų, jog toks pristatymas studentams neturėtų būti priimtinas. Tačiau psichologijos profesorius pasakė:

„Ar aš gailiuosi? Galbūt dar anksti sakyti, tačiau – ne. Džiaugiuosi dėl studentų, kurie pasirodė ne frigidiški, o atviri naujovėms, išsilavinę žmonės.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų