REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinės valdininkai vairuotojus ragina pratintis važinėti prastais keliais: artimiausiu metu žadama rekonstruoti tik pagrindinės gatvės.

REKLAMA
REKLAMA

LTV naujienų tarnybos kalbintas vilnietis Sergejus tikina, kad tokios prastos gatvių būklės sostinėje dar nebuvo: vairuotojas šįmet keliuose sugadino jau du ratus.

REKLAMA

Draudikai šiemet gauna kone dvigubai daugiau pranešimų apie duobėse apgadintus automobilius, o lyginant su 2009-iais tokių žalų skaičiaus išaugo net kelis kartus.

Norint atgauti pinigus už sugadintą ratą būtina iškviesti policiją, kad ši surašytų protokolą. Taip pat rekomenduojama nufotografuoti duobę, tačiau neapsidraudę kasko draudimu teisybės ieškoti neskuba – tai gali užimti per daug laiko.

„Taip lengvai žalos neatlyginsime. Visi žino, kad mieste [važiuoti] blogai ir reikia saugotis. Po 10 dienų mieste nebeliks arba liks tik atskiros duobės, kurios gali kelt problemų eismo saugumui. Smulkios, negilios duobutės, bus taisomos gegužę“, – LTV teigė sostinės kelius prižiūrinčios bendrovės „Grinda“ direktorius Algimantas Vilūnas.

Miesto politikai pripažįsta, kad rimtesnio remonto per artimiausius metus sulauks tik pagrindinės miesto gatvės.

Skaičiuojama, kad rekonstruoti kilometrą gatvės kainuoja mažiausiai pusė milijono litų, o šiemet sostinės biudžete tam numatyta apie 13 mln.

Giedrius VITKAUSKAS

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų