REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Iki balandžio 1-osios likus mažiau nei porai savaičių tradicinio šią dieną Lietuvoje lydinčio renginio, „Auksinių svogūnų“ organizatoriai žiniasklaidai pristatė savo naujausią „kūdikį“. Politikus kiekvienais be didelių skrupulų pajuokiančio šou rengėjai šiemet ketina „sekti kur politikų sielos patenka po mirties“. Sprendžiant pagal pristatymui pasirinktą vietą ‒ Vilniaus rotušės požemius, ceremonijos vakaro tema glaudžiai siesis su pragaru.

REKLAMA
REKLAMA

Pristatymą savo kalba pradėjęs Aidas Puklevičius apgailestavo, kad metams bėgant „Auksinių svogūnų“ rengėjų komanda tolydžio mažėja. Iš rūsių gilumos pasirodęs vienas iš renginio komandos narių Marijonas Mikutavičius rankose nešėsi šių metų „svogūno“ statulėlės pavyzdį. Išlaikant pragaro temą ji vaizdavo velniuką, iki pusės įstrigusį lede.

REKLAMA

Kaip ir kiekvienais metais ceremonijoje bus devynios nominacijos bei pats svarbiausias – svogūnų svogūno apdovanojimas. Jį gaus žmogus per visą Lietuvos istoriją, pradedant Mindaugos karūnavimo laikais, daugiausiai nusipelnęs svogūnams. Jam konkurso organizatoriai suteiks išskirtinę galimybę „greituoju būdu patekti į pragarą“.

„Šiuo metu yra 28 darbinės nominacijos, iš kurių 19 reikės išbraukti. Pavyzdžiui, šiandien jau atsisakėme nominacijos „Metų mazuronis“, nes Mazuronių yra tik du. Tačiau daugybė jų dar liko, pavyzdžiui, „Metų skola“, „Metų kaimynas“, „Metų patarlė“, „Metų romanas“. Sėdime ir sprendžiame, kurie nominantai verti jas gauti“, ‒ kalbėjo A. Puklevičius.

REKLAMA
REKLAMA

Balandžio 1-ąją naujame kontekste nuskambės dešimt visiems gerai žinomų muzikinių kūrinių. Atlikėjų gretose bus Žilvinas Žvagulis, Mundis, Irena Starošaitė, Mia, Justas Lapatinskas. Taip pat, muzikinėje programoje pasirodys du chorai iš „Chorų karų“ projekto. Ypatingą pasirodymą „Auksinių svogūnų“ ceremonijai ruošia ir pats M. Mikutavičius.

Renginio vedėju šiais metais bus humoro jausmo su kandumu nestokojantis Vytautas Šapranauskas. Pakvietimus, anot renginio organizatorių jie išsiuntė visiems savo pažįstamiems politikams, kurių iš viso yra du ‒ tai Andrius Kubilius ir Valentinas Mazuronis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Daugiausiai ateina tie patys kiekvienais mūsų kviečiami politikai. Žinome, kad tikrai neateis nei Česlovas Juršėnas, nei Vytautas Landsbergis, kad ir kaip juos bekviestume“, ‒ komentavo A. Puklevičius.

„Man visad smagu girdėti, ką sako politikai atsiimdami statulėles“, ‒ kalbėjo M. Mikutavičius. Televizijos laidų ir renginių vedėjas šiek tiek nerimavo, kad glaudžiai su pragaru susijusi „Auksinių svogūnų“ ceremonijos tema neatbaidys dalies katalikiškos šalies politikų nuo dalyvavimo renginyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų