REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pasaulio sunkaus svorio bokso čempionas pagal WBC versiją Vitalijus Kličko vėlų šeštadienio vakarą Kelne be didesnio vargo jau pirmajame raunde nokautavo kubietį Odlanierį Solisą ir stebint 19 tūkst. gerbėjų apgynė čempiono titulą.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, po kovos Šešėlio pravardę turinčio O. Soliso atstovas teigė, kad kubietis negalėjo tęsti kovos dėl kojos traumos, o ne dėl V. Kličko smūgio dešine. O. Solisas ringą paliko savo kojomis, tačiau šlubčiodamas. Oficialiai skelbiama, kad tai buvo greičiausia 39 metų ukrainiečio pergalė, iškovota nokautu.

REKLAMA

„Maniau, kad tai bus žūtbūtinė kova, tačiau viskas tęsėsi pernelyg trumpai. Daugelis, manau, yra nusivylę, bet galiu pasakyti tik tiek, kad tai buvo taiklus smūgis. Tikrai nesirengiau kovoti visus 12 raundų“, – po netikėtai greitos pergalės sakė pats truputį sutrikęs V. Kličko.

O. Solisas nuo pat pirmos dvikovos sekundės gynėsi. Baigiantis pirmam raundui kubietis mėgino kontratakuoti, atsidengė, o patyręs V. Kličko netruko tai išnaudoti. Jo smūgis dešine buvo lemiamas. Panašu, kad po smūgio kubietis kryptelėjo kairę koją ir krito. Ringo medikas komentavo, kad tai gali būti stiprus kryžminių raiščių patemptimas ir menisko pažeidimas.

REKLAMA
REKLAMA

Tai buvo šeštas kartas, kai ukrainietis sėkmingai apgynė pasaulio sunkaus svorio bokso čempiono titulą pagal WBC versiją. Šis V. Kličko priklauso jau tris metus iš eilės. Taip pat tai buvo 42-a V. Kličko pergalė per 44 dvikovas ringe. Tuo tarpu O. Solisas po 17-os pergalių profesionaliame ringe patyrė pirmą pralaimėjimą.

Įdomu, kad trisdešimtmetis kubietis prieš šią dvikovą sugebėjo „numesti“ net 24 kg - į ringą išėjo sverdamas 112 kg, nors prieš tai O. Soliso normalus svoris buvo 136 kg. Už vieną bilietą į V. Kličko ir O. Soliso dvikovą žiūrovai paklojo iki 800 eurų. Už tris minutes kovos kubietis gavo apie 1,2 mln. eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų