REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Net ketverius metus Justin  Timberlake ir Jessica Biel buvo vadinami svajonių pora, bet dabar tai - jau praeitis. Prieš savaitę jie oficialiai paskelbė apie išsiskyrimą, ir dabar Holivudo gandų katilas kunkuliuote kunkuliuoja. Kalbama, kad išsiskyrimo priežastis - aktorė Mila Kunis, sublizgėjusi erotiškos gundytojos vaidmeniu "Juodojoje gulbėje". Dabar, tapęs laisvas, Justin užmezgė su ja artimus santykius...

REKLAMA
REKLAMA

"Viskas tik plepalai, - žurnalui "People" teigia artimas Justin draugas. - Mila neturi nieko bendra su skyrybomis. Jie nėra pora, jie tik geri draugai". Justin  ir Jessica tiesiog pastebėjo, jog jų santykiai atšalo, ir nutarė, kad atėjo laikas kažką keisti.

REKLAMA

O kad šie santykiai pašlijo, buvo galima pastebėti jau metų pradžioje, kai Justin šventė 30-ąjį gimtadienį. Kaip rašo britų "Daily Mail", Jessica viešai prisipažino savo meilę Justin, o šis parodė savo abejingumą.

"Jessica tą vakarą buvo labai susijaudinusi. Ji atsistojo pasakyti tostą savo draugui", - laikraščiui pasakojo vienas iš vakarėlio svečių. Tačiau išsamus draugės meilės prisipažinimas Justinui nepadarė jokio įspūdžio. Jis tik atsistojo ir šūktelėjo: "Taip, šūdas!" Buvo nemalonu. Jis ją tiesiog išjuokė", - prisimena svečias.

REKLAMA
REKLAMA

Dar kalbama, kad įtakos turėjo ir J.Timberleik mama Lynn Harless, nemėgusi Jessicos. Kad kažkas negerai, galima buvo pamatyti ir per šiųmetę "Oskarų" įteikimo ceremoniją, į kurią J.Timberleik atėjo su mama, o ne su J.Biel.

Bet dabar žavioji J.Biel, regis, visiškai nebeliūdi. Per savaitgalį Holivude vykusią brolio gimtadienio šventę ji spindėte spindėjo ir atrodė laiminga kaip niekad. Galbūt išsiskyrimas jai buvo tarsi išsilaisvinimas, nes, kaip sakoma, geriau bloga pabaiga, negu blogumas be pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų