REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau viena koja VTB Vieningosios lygos finalo ketverte buvęs Kauno „Žalgiris“ paskutinę akimirką paslydo. Lemiamose rungtynėse iš antrosios B grupės vietos, garantuojančios kelialapį į finalo ketverto turnyrą, Lietuvos vicečempionus išstūmė Mariupolio „Azovmaš“ klubas.

REKLAMA
REKLAMA

Žalgiriečiams nepavyko pakartoti pernykščio pasirodymo, kuomet mūsiškiai VTB pirmenybėse užėmė trečiąją vietą. Galima guostis bent tuo, kad „Žalgiris“ vietą užleido vienam lietuviui - „Azovmaš“ treneriui Rolandui Jaručiui.

REKLAMA

„Džiugu, kad finalo ketverte bus dar vienas lietuvis, bet geriau mes būtume laimėję ir ten būtų daugiau lietuvių“, - po pralaimėjimo kalbėjo „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

Anot puolėjo, pagrindinė nesėkmės priežastis - gynyba.

- Gal slėgė įtampa?

- Įtampa neslėgė. Žinojome, kaip žaidžia varžovai, ką jie įprastai daro. Tačiau neišpildėme to, ką buvome paruošę.

- Kas nutiko rungtynių pabaigoje, kai pralaimėjote atkarpą 0:14?

- Nežinau, galbūt tai buvo koncentracijos stoka. Žaidėme namuose, lyg ir kaip tik turėjome susitelkti ir laimėti tą paskutinę atkarpą, bet išėjo atvirkščiai.

- Ar skaudu baigti pasirodymą VTB lygoje?

- Be abejo, kad skaudu. Dalyvaujame daug turnyrų ir kiekviena iš jų norime žengti kaip įmanoma toliau. Finalinis ketvertas buvo realus tikslas, bet atsitiko taip, kaip atsitiko.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų