REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį Vilniuje, „Siemens“ arenoje, vyksiančiame tarptautiniame bušido turnyre „K-1 Kings of Kings Europe Grand Prix“ dalyvaus aštuoni sunkiasvoriai iš Estijos, Lenkijos, Olandijos, Rumunijos, Rusijos ir Lietuvos.

REKLAMA
REKLAMA

Iš mūsų šalies atstovų kausis Mindaugas Sakalauskas, Martynas Knyzelis ir Sergejus Maslabojevas. Pastarajam pirmajame etape teks kovoti su 212 ūgio 145 kg svorio Vasile Popovičiumi iš Rumunijos.

REKLAMA

„Nedrįsčiau prognozuoti, kas laimės šį turnyrą. Visi kovotojai yra lygiaverčiai“, – ketvirtadienį naujienų agentūros ELTA konferencijų salėje surengtoje spaudos konferencijoje sakė Lietuvos bušido federacijos prezidentas Donatas Simanaitis.

Bušido kovotojai (Eltos nuotr.)Bušido kovotojai (Eltos nuotr.)

Rezervinėje kovoje susitiks lietuvis Vytautas Aganauskas ir Estijos atstovas Ivanas Sokolovas. Šios dvikovos nugalėtojas įgis teisę pakeisti susižeidusį sportininką iš pagrindinio aštuoneto.

REKLAMA
REKLAMA

Turnyro nugalėtojas pateks į kitą varžybų etapą, kuris vyks rudenį Pietų Korėjoje. Finalines varžybas buvo planuojama rengti Japonijoje. Tokio pat rango turnyrą pernai Vilniuje laimėjo M. Sakalauskas. Jis finale nugalėjo Estijos atstovą Andrejų Bokaną.

Vienas iš šeštadienį Vilniuje vyksiančio renginio siurprizų bus Lietuvos bušido kovotojo Tadeušo Cholodinskio sugrįžimas į didįjį sportą. Tadeušas vienoje superdvikovų kovos su Skandinavijos kikbokso čempionu Michailu Vasilevskiu. Bušido gerbėjai ringe galės išvysti ir Egidijų Valavičių, Petrą Markevičių bei jaunąjį kovotoją Igną Barysą.

Turnyro „K-1 Kings of Kings Europe Grand Prix“ poros:

Mindaugas Sakalauskas (Lietuva) – Luka Leichman (Olandija)

Vasilija Večislav (Rusija) – Andrej Bokan (Estija)

Martynas Knyzelis (Lietuva) – Wieslaw Kwasniewski (Lenkija)

Sergejus Maslabojevas (Lietuva) – Vasile Popovič (Rumunija).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų